ΜΟΔΑ

Αυτή η νύφη κέντησε την ιστορία αγάπης της στο νυφικό της

Ενώ οι περισσότερες νύφες έχουν πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις όταν ψάχνουν για νυφικό, σπάνια το σχεδιάζουν μόνες τους. Η Kresha Bajaj δέχθηκε την πρόκληση να δημιουργήσει τη δική της νυφική lehenga -μια παραδοσιακή Ινδική φούστα- και το πήγε ένα βήμα παραπέρα κεντώντας ολόκληρη την ιστορία αγάπης της πάνω στη φούστα.

 

“Ήξερα οτι η νυφική μου lehenga θα ήταν κάτι που θα φορούσα μόνο μια φορά, οπότε αποφάσισα να το κάνω αντικείμενο τέχνης που θα κορνίζαρα αργότερα”, έγραψε στο Instagram της. Αφού έμαθε τεχνικές κεντήματος, η Kresha έφτιαξε την lehenga κομμάτι, κομμάτι. Κάθε κομμάτι περιείχε πολύπλοκα κάδρα που εξιστορούσαν πώς γνωρίστηκαν εκείνη και ο γαμπρός Vanra Zaver, τα ορόσημα της σχέσης τους, την πρόταση γάμου και άλλες στιγμές που οδήγησαν στον γάμο.

 

Αν κοιτάξεις προσεκτικά την εκπληκτική φούστα, μπορείς να δεις οτι τα ονόματα του ζευγαριού είναι κεντημένα σε επαναλαμβανόμενο pattern και το στρίφωμα δείχνει δελφίνια “που ήταν η αρχή της ιστορίας μας αφού δουλεύαμε μαζί σε μία διαμαρτυρία κατά την αιχμαλωσία κητωδών”, είπε. Η νύφη, που είναι και σχεδιάστρια μόδας, αποκάλυψε σε blog post της πως η δημιουργία της πήρε μήνες. Διάλεξε ένα χρυσό και άσπρο θέμα γιατί ο αρραβωνιαστικός της ήθελε τα συγκεκριμένα χρώματα καθώς και το νυφικό να είναι παραδοσιακά. Όπως και κάθε trendsetter, η Kresha ήθελε να αναδεικνύεται και η προσωπικότητά της μέσα απ’ το νυφικό.

 

“Κατάφερα να κάνω την lehenga μου υπέροχη και παραδοσιακή, αλλά την ίδια στιγμή ήταν ακριβώς όσο τολμηρή, πρωτότυπη και σταθερά Koecsh όσο την ήθελα”, έγραψε. Τελικά, όχι μόνο η νύφη έδειχνε υπέροχη και άνετη με το νυφικό της, αλλά η δημιουργία της Kresha θα είναι ένα πολύτιμο κομμάτι στη ντουλάπα της για τα επόμενα χρόνια.

Δες παρακάτω την υπέροχη δημιουργία.