ΜΟΔΑ

Αυτή είναι η τσάντα που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Δεν είναι ανάγκη να πιστεύεις στα ζώδια για να ξέρεις οτι η προσωπικότητά και ο τρόπος ζωής σου επιβάλλουν τον τύπο τσάντα που πρέπει να κρατάς. Οι πολύ εργατικές γυναίκες χρειάζονται δομή, τα ελεύθερα πνεύματα θέλουν άνετη υφή και αυτές που κινούνται ακατάπαυστα, ελαφριές μορφές. Οπότε, όταν πρέπει να πάρεις τη δύσκολη απόφαση για το ποιο στιλ είναι αυτό που σου ταιριάζει, πιστεύουμε πως πρέπει να αφήσεις το ζώδιό σου να κάνει όλη τη δουλειά.

Κριός

Χρειάζεσαι μία τσάντα που να μπορεί να συμβαδίσει με την ενέργεια και την αποφασιστικότητά σου. Μία καλά δομημένη τσάντα ταχυδρόμου στο χρώμα της λεβάντας θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος.

Ταύρος

Ποιοτική κατασκευή και πρακτικότητα: Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου, οπότε διάλεξε μία τσάντα από απαλό δέρμα και γήινη απόχρωση.

Δίδυμοι

Ξέρουμε πως υπάρχουν δύο πλευρές στην ιστορία: Από τη μία χρειάζεσαι μία μαλακή τσάντα που θα μπορείς να κουβαλάς τα πάντα καθημερινά και από την άλλη, χρειάζεσαι μία έντονη που είναι η ψυχή του πάρτυ -όπως εσύ. Γι’ αυτό, πρόσεξε να έχει χώρο και φωτεινή απόχρωση.

Καρκίνος

Είσαι η πιο πιστή και εμπαθής φίλη στην παρέα σου και χρειάζεσαι μία μεγάλη δερμάτινη τσάντα, καλής ποιότητας που θα μείνει μαζί σου για χρόνια.

Λέων

Ας ήμασταν κι εμείς όσο κεφάτοι όσο εσύ, Λέοντα. Χρειάζεσαι μία παιχνιδιάρικη τσάντα που θα μπορείς να πάρεις στο ραντεβού αλλά και στη βόλτα το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Σοβαρέ Παρθένε: Εκτιμάς την οργάνωση και δεν αφήνεις τίποτα να εμποδίσει τη δουλειά σου. Χρειάζεσαι μία τσάντα που θα είναι ανθεκτική και κατάλληλη για το γραφείο, αλλά προτείνουμε ένα ροζ παστέλ που ταιριάζει με την ευγένειά σου.

Ζυγός

Αποφάσεις. Οι σκεπτικοί Ζυγοί μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες με το να αποφασίσουν μεταξύ ενός καλά δομημένου σχεδίου ή μία όμορφη τσάντα ταχυδρόμου. Αν δεν μπορείς να έχεις και τα δύο, βρες την ενδιάμεση λύση.

Σκορπιός

Η ‘χωρίς-πολλά-πολλά’, σου αρέσει να κρατάς τα πράγματα ειλικρινή και απλά. Μία λεία, μαύρη τσάντα που φοριέται χιαστί δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ, ο,τι και να γίνει.

Τοξότης

Το ριψοκίνδυνο πνεύμα σου και η ανάγκη σου για αλλαγή, σημαίνει πως πρέπει να είσαι έτοιμη να φύγεις κάθε στιγμή. Δοκίμασε ένα κομψό, δερμάτινο backpack που θα φορέσεις στους ώμους όσο βιάζεσαι να πας στην επόμενη περιπέτεια.

Αιγόκερως

Η παραδοσιακή: Χρειάζεσαι μία τσάντα με μία σοφιστικέ αίσθηση που θα είναι πάντα κλασσική και διαχρονική. Διάλεξε ένα ζεστό, ουδέτερο χρώμα που θα ταιριάζει με κάθε σύνολο.

Υδροχόος

Η γλυκομίλητη προσωπικότητά σου απομακρύνεται από το παράξενο και το εκκεντρικό, οπότε διάλεξε μία τσάντα που θα έχει απαλό χρωματικό τόνο που θα σε κρατά ήρεμη καθώς κάνεις όλες τις δουλειές το απόγευμα της Τρίτης.

Ιχθύες

Γεννήθηκες για μια υδρόβια ζωή, εγκάρδιε Ιχθύ. Και ξέρουμε πως έχεις βάλει στο μάτι αυτή την πολύχρωμη τσάντα θαλάσσης εδώ και μήνες, οπότε αγόρασέ τη. Θα τη χρησιμοποιείς όλο το καλοκαίρι.