ATHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK

“Metal Chic”: Η νέα συλλογή κοσμημάτων της Folli Follie σε ένα διαφορετικό catwalk

H 22η AXDW έχει τελειώσει και στο Ladylike καταλήξαμε στις τάσεις που κρατάμε για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, δεν μπορώ να μην αναφερθώ ξεχωριστά σε ένα ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό catwalk που κέρδισε τις εντυπώσεις. Μιλάω για το fashion show της Folli Follie, η οποία παρουσίασε την συλλογή της ''Metal Chic'' μέσα από μία πασαρέλα διαφορετική από τις άλλες.

Έτσι, στο ”Metal Chic” fashion show της Folli Follie, τα μοντέλα φόρεσαν τα stylish κοσμήματα από τη συλλογή, ντύθηκαν με δημιουργίες Ελλήνων σχεδιαστών (Parthenis, Vassilis Zoulias, Costarellos, Christina Economou, Celia D, Panos Apergis, MI-RΟ καθώς και Ioanna Kourbela), και παρουσίασαν ένα μοναδικό runway. Γεωμετρικά σχήματα με την μεταλλική λάμψη του χρυσού αλλά και του μαύρου, δημιούργησαν κομψά σκουλαρίκια, μίνιμαλ βραχιόλια, δαχτυλίδια και cuffs καθώς και εντυπωσιακά κολιέ.

 Η Κλέλια Ανδριολάτου, ambassador της Folli Follie, έκλεψε τις εντυπώσεις στο catwalk.

Το στιλιστικό αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό και όλα τα looks είχαν ακριβώς αυτό το accessory touch που χρειάζονταν για να αναδειχθούν. Όλα τα κοσμήματα συνδυάζουν με μαεστρία την κομψότητα με την έντονη λάμψη του metal και σου δίνουν την ευκαιρία να φορέσεις μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν μέσα από τα κοσμήματα.

 

Οι κύκλοι σε διάφορα μεγέθη είναι το σημείο αναφοράς της συλλογής. Θα τους δεις μόνους τους να στέκονται επιβλητικοί στο στέρνο ή να στολίζουν το χέρι σου, αλλά θα τους βρεις και μπλεγμένους ή συνδεδεμένους με πολύ έξυπνο τρόπο για να αντικαταστήσουν και να ανανεώσουν λίγο τα κλασικά σου σκουλαρίκια.

Το layering κοσμημάτων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες δεν έλειψαν από την πασαρέλα.