ΜΟΔΑ

Η Alexa Chung αποκαλύπτει ποια γυναίκα θαυμάζει

Η Alexa Chung είναι γνωστή για τις εκπλήξεις της αλλά δεν πιστεύουμε πως κάποιος περίμενε αυτή την αποκάλυψη από το γνωστό It-girl. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη, δήλωσε ποιον θεωρεί πραγματικά στιλάτο και δεν είναι άλλος από την Mary Berry από το The Great British Bake Off (βρετανικός διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής στην τηλεόραση).

Η Chung μίλησε για την εποχή που είχε πάρει μέρος στο βρετανικό show, σε επεισόδιο μόνο με celebrities και η Berry κατάλαβε κατευθείαν πως οι μπότες της Alexa ήταν της σχεδιάστριας Penelope Chilvers.

Η Berry είναι γνωστή και στο βρετανικό κοινό για τις στιλιστικές της επιλογές αφού έχει κάνει εμφανίσεις με floral bomber jackets, ροζ σακάκι και άλλα trends της σεζόν.

H Mary Berry του The Great British Bake Off.

Μιλώντας στην εφημερίδα Telegraph, η Chung έδωσε λεπτομέρειες και για την επικείμενη collection της με τα Marks&Spencer, η οποία θα είναι η δεύτερη συνεργασία στη σειρά μεταξύ της star και του καταστήματος:

“Για αυτήν την collection, σκεφτόμουν: τι συμβαίνει μετά το σκοτάδι; Ήθελα να κάνω ένα κοστούμι, ήθελα disco του 1970, Studio 54. Όσον αφορά στα υφάσματα, σκέφτηκα πως θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο αστραφτερά. Συνθετικά, αλλά με την καλή έννοια.”

Ανυπομονούμε τόσο πολύ, Alexa.