ΑΞΕΣΟΥΑΡ

3 διαφορετικοί τρόποι για να δέσεις το φουλάρι σου

Πολλές φορές αρκεί ένα χρωματιστό φουλάρι για να ανανεώσει ολόκληρο το outfit σου. Είναι το αξεσουάρ που θα δώσεις χρώμα σε ένα μουντό ντύσιμο και θα χαρίσει επιπλέον πόντους στο στιλ σου.

Σίγουρα έχεις πολλές επιλογές στην ντουλάπα σου και πρέπει απλά να βρεις τρόπους να τα εντάξεις στα καθημερινά σου outfits. Ήρθε η ώρα, τα φουλάρια σου να βρουν τη χρήση τους, αρκεί να ξέρεις να τα φοράς σωστά.

Δεν αρκεί να κάνεις μόνο σωστούς στιλιστικούς και χρωματικούς συνδυασμούς. Το δέσιμο στο φουλάρι παίζει επίσης το ρόλο του καθώς ανάλογα πως θα το κάνεις θα δώσεις κι άλλη αίσθηση στο τελικό αποτέλεσμα. Στο video παρακάτω, θα δεις 3 διαφορετικούς τρόπους για να δέσεις το φουλάρι σου ανάλογα με το ύφος που θες να πετύχεις.

scarf-tie

1ος τρόπος

Περνάς το φουλάρι γύρω από το λαιμό σου, δένεις τις άκρες μπροστά και το γυρνάς μία ακόμα φορά γύρω από το κεφάλι σου. Έτσι θα έχεις ένα cool δέσιμο χωρίς να φεύγουν οι άκρες του.

2ος τρόπος

Για πιο κομψό αποτέλεσμα, πέρνα το φουλάρι γύρω από το λαιμό, αφήνοντας τη μία μεριά πιο μακριά από την άλλη. Με την μακριά πλευρά του, κάνε ακόμα έναν κύκλο γύρω από το λαιμό σου. Τώρα, πιάσε τη μία γωνία από τη μία πλευρά και πιάσ’ τη στο φουλάρι πίσω από το λαιμό σου.

3ος τρόπος

Δίπλωσε το φουλάρι στα δύο και πέρασέ το γύρω από το λαιμό σου, έτσι ώστε να δημιουργηθεί μία θηλιά από την μία μεριά. Πάρε το ένα μέρος από την άλλη πλευρά και πέρασέ το μέσα από τη θηλιά, από έξω προς τα μέσα. Στη συνέχεια, πάρε την άλλη πλευρά και πέρασέ την στη θηλιά αλλά από μέσα προς τα έξω. Τώρα έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο χωρίς πολύ κόπο.