ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Ποιες δεν φόρεσαν μαύρα στις Χρυσές Σφαίρες

Jordan Strauss/Invision/AP

Το dress code ήταν σαφές και πολύ ηχηρό. Οι διάσημες κυρίες που θα βρίσκονταν στις Χρυσές Σφαίρες θα έκαναν μία ιδιότυπη διαμαρτυρία φορώντας μαύρα συμμετέχοντας στην καμπάνια «Time's Up» κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο εργασίας. Τα μαύρα σύνολα ήταν εντυπωσιακά. Ποιος δεν είδε καλά την πρόσκληση; Ποιος δεν άκουσε τα νέα; Υπήρξαν τρεις γυναίκες που θέλησαν να κάνουν τη διαφορά, σε μία όχι και τόσο έξυπνη απόφαση.

Κάπως ξεχώρισαν, κάπως ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, κάπως θα ένιωσαν περίεργα. Σε πάρτι μασκέ πας χωρίς φουλ στολή και νιώθεις μία κάποια αμηχανία.

Barbara Meier

Jordan Strauss/Invision/AP

 

Μοντέλο από τη Γερμανία η Barbara Meier και επέλεξε φτερά και πούπουλα αντί μίας μαύρης δραματικής τουαλέτας. Ήταν η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του γερμανικού Next Top Model.

Blanca Blanco

Richard Shotwell/Invision/AP

 

Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα αποκαλυπτικό κόκκινο βελούδινο φόρεμα που το έχουμε δει, τουλάχιστον, άλλες 100 φορές.

Meher Tatna

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Meher Tatna ήταν η μόνη που είχε τους λόγους της. Η πρόεδρος του Hollywood Foreign Press Association φόρεσε ένα κόκκινο φόρεμα αλλά και μία καρφίτσα Time’s Up. Σύμφωνα με την ινδική κουλτούρα το χρώμα είναι ένδειξη χαράς σε μία γιορτή.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP