ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Φεστιβάλ Βενετίας ’17: Κομψότητα και διακριτική λάμψη στο κόκκινο χαλί

Kάθε νέα κινηματογραφική σεζόν εγκαινιάζεται στο τέλος του καλοκαιριού με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας, που αποτελεί τμήμα της διάσημης Μπιενάλε των Τεχνών της Βενετίας. Οι παρουσίες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί είχαν λάμψη ''τόσο-όσο'' και κομψότητα, στοιχεία που μας έκαναν να θαυμάσουμε και να επικροτήσουμε τη μινιμαλιστική άποψη.

Hong Chau με Elie Saab

Η Hong Chau αποδεικνύει πως η σέξι πλευρά κάθε γυναίκας μπορεί να παρουσιαστεί με τόσους εναλλακτικούς τρόπους. Αφήνει ακάλυπτα μόνο τα χέρια της και επιλέγει μία μαύρη δημιουργία (τόσο) Elie Saab με διαφάνεια. Οι χρυσές λεπτομέρειες καταφέρνουν να μη γίνει μονότονο και βαρετό. Τα διακριτικά σκουλαρίκια δείχνουν πως κάποιος πρόσεξε πάρα πολύ αυτή την εμφάνιση.

AP Photo/Domenico Stinellis

Kristen Wiig με Prabal Gurung και Zuhair Murad

Εξαιρετική. Με αδυναμία στην πρώτη της εμφάνιση με μαύρο Prabal Gurung με κεντημένες λεπτομέρειες στα μανίκια και το τελείωμα. Διακριτικό και κομψό. Τα πέδιλα έδιναν τη ”συνέχεια”. Η Zuhair Murad δημιουργία είχε αποκαλυπτικό ντεκολτέ και τονισμένη μέση. Θεωρώ πως τα σκούρα χρώματα και οι λιγότερο δραματικές γραμμές της ταιριάζουν καλύτερα.

Joel Ryan/Invision/AP

Joel Ryan/Invision/AP

Luciana Barroso με Atelier Versace

Στα συνηθισμένα η σύζυγος του Matt Damon, Luciana Barroso. Πάρα πολύ συχνά επιλέγει να αποκαλύπτει τους ώμους και το ντεκολτέ της. Το κόκκινο Atelier Versace ήταν μάλλον ατυχής επιλογή. Ένα ρουά μπλε θα αναδείκνυε πολύ περισσότερο το στιλ.

Joel Ryan/Invision/AP

Francesca Cavallin με Max Mara

Κομψή. Εκπληκτικό χρώμα που πρωταγωνιστεί σε κόκκινα χαλιά και street styles. Συνδυάζεται πολύ εύκολα και κολακεύει μελαχρινές και ξανθιές. Max Mara επιλέγουν όσοι αγαπούν τις αέρινες γραμμές και τα απλά κοψίματα.

Joel Ryan/Invision/AP

Isabeli Fontana με Alberta Ferreti

Σα να μου φαίνεται λάθος όλο αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο ζέβρας. Όλο το look ”φώναζε” υπερβολή. Κι εγώ την υπερβολή τη στηρίζω αλλά όταν έχει λόγο και χαρακτήρα. Ρίγα, λάμψη, διαφάνεια, ουρά, μακριά μαλλιά, μακριά σκουλαρίκια. Επιλέγεις ένα από όλα και είσαι στιλάτη. Τα βάζεις όλα μαζί και το χάνεις.

Joel Ryan/Invision/AP

Amanda Seyfried με Alexander McQueen και Valentino

Ιδιαίτερα προσεγμένες εμφανίσεις και διαφορετικά στιλ. Το φόρεμα Alexander McQueen θα μπορούσε να μην έχει την floral δαντέλα στο τελείωμα αλλά δε θα κάνω και κουμάντο στο σχεδιαστικό team. Το μίνι Valentino ήταν αυτό ακριβώς που έπρεπε να επιλέξει για να αναδείξει τη φρεσκάδα και την ομορφιά της.

Joel Ryan/Invision/AP

Joel Ryan/Invision/AP

Izabel Goulart με Alberta Ferretti

Σέξι Izabel Goulart με Alberta Ferretti. Θύμισε κάτι από Όσκαρ. Τα πήγε πολύ καλά. Τα βλέπεις Isabeli Fontana; Με ένα από όλα κάνεις την υπερβολή κομψότητα. Το συγκεκριμένο χρώμα θα μας απασχολήσει πολύ τον χειμώνα οπότε το κρατάς.

Joel Ryan/Invision/AP

Rebecca Hall με Prada και Armani Prive

Η Rebecca Hall με Prada και Armani Prive μεταμορφώθηκε από πριγκίπισσα σε style icon. Εμφανίσεις σαν τη δεύτερη θέλουμε να βλέπουμε. Όταν η υπερβολή μπορεί να υποστηριχθεί το αποτέλεσμα δικαιώνει όσες τολμούν να ξεχωρίσουν.

Joel Ryan/Invision/AP  

AP Photo/Domenico Stinellis

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Domenico Stinellis