ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

ΑΜΑ’s Red Carpet: Η ανανεωμένη Selena Gomez, η επανεμφάνιση της Christina Aguilera και η σέξι Ciara

Μπορεί ο Bruno Mars να σάρωσε τα American Music Awards (μπράβο και συγχαρητήρια) αλλά το δικό μας βλέμμα σκανάρει το κόκκινο χαλί. Πολύ δυνατές εμφανίσεις με highlights την αλλαγή στο χρώμα μαλλιών της Selena Gomez, την επανεμφάνιση της Christina Aguilera μετά από καιρό απουσίας αλλά και τις hot παρουσίες των Ciara και Heidi Klum. Η Lady Gaga έκανε μία 80s επιλογή τιμώντας τον Azzedine Alaïa. Για το τέλος, η εμβληματική Diana Ross που έκανε την πιο εκκεντρική εμφάνιση με το headpiece της να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Selena Gomez με Coach

Jordan Strauss/Invision/AP

Μίνι leather φόρεμα με φερμουάρ δημιουργία του brand Coach. Θυμίζει jacket και ταιριάζει πολύ στο ανανεωμένο στιλ της Selena.

Demi Lovato με Ester Abner

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Demi Lovato αγαπά τα γοργονέ φορέματα και το τονισμένο μπούστο. Μαύρο Ester Abner με διαφάνεια μπεζ από την εσωτερική πλευρά.

Ciara με Alexandre Vauthier

Jordan Strauss/Invision/AP

Η σέξι μαμά Ciara επιλέγει Alexandre Vauthier φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και ασορτί ψηλές μπότες. Το wet look ταίριαζε με το όλο σύνολο.

Nicole Kidman με Olivier Theyskens

Jordan Strauss/Invision/AP

Μία κάπως βαρετή εμφάνιση από την Nicole Kidman με μαύρο φόρεμα Olivier Theyskens με ασυμμετρία στο κάτω μέρος. Έχουμε δει και πολύ καλύτερα σύνολα.

Kelly Rowland με Galia Lahav

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Kelly Rowland επιλέγει πολύ συχνά τέτοια φορέματα. Κεντημένο μπούστο, διαφάνεια στα μανίκια και βελούδο.

Christina Aguilera

#amas #whitneyxchristina

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

 

Ανανέωση για την Christina Aguilera που επέλεξε να τραβήξει τα μαλλιά της πίσω και να φορέσει μια μαύρη δημιουργία με ανοιχτό μπούστο και δέσιμο στη μέση. Θυμίζει Ellie Goulding  ή είναι ιδέα μας;

Lady Gaga με Azzedine Alaïa

 

Τίποτα λιγότερο από αυτά τα τακούνια για την Lady Gaga η οποία επιλέγει να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα Azzedine Alaïa.

Heidi Klum με vintage Versace

Jordan Strauss/Invision/AP

Σέξι Heidi Klum με ένα vintage Versace. Λίγο βαρεθήκαμε αυτό το επαναλαμβανόμενο μοτίβο και στο φόρεμα και στο στιλ αλλά η Heidi έχει κάνει την επιλογή της.

Pink με Monique Lhuillier

Jordan Strauss/Invision/AP

Κάπως άβολα πρέπει να νιώθει η Pink μέσα στο φουντωτό Monique Lhuillier. Το ανδρόγυνο look θεωρούμε πως είναι το ιδανικό για εκείνη.

Viola Davis με Michael Kors

Jordan Strauss/Invision/AP

Κομψή όπως πάντα η Viola Davis με λευκο Michael Kors με τονισμένη μέση και ώμους.

Jenna Dewan Tatum με Julien Macdonald

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Jenna Dewan Tatum με Julien Macdonald δημιουργία. Θα μπορούσε η διάφανη ουρά να μην υπάρχει κι αν έπρεπε απαραίτητα να είναι εκεί θα μπορούσε να λείπει το άνοιγμα στο πόδι.

Kelly Clarkson με Christian Siriano

Jordan Strauss/Invision/AP

Η Kelly Clarkson με Christian Siriano σε μαύρο βελούδο και χρυσές πιέτες. Το στράπλες της ταιριάζει πολύ. Το χρώμα στα μαλλιά να το κρατήσει έτσι ακριβώς.

Lea Michele με J. Mendel

Jordan Strauss/Invision/AP

Το γνωστό στιλ της Lea Michele που δεν τολμά κάτι πιο εκκεντρικό και επιλέγει καθαρές γραμμές και nude αποχρώσεις.

Βοnus: Diana Ross

Jordan Strauss/Invision/AP

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP