ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

Oscars 2017: Οι καλύτερες εμφανίσεις που έγιναν στο Oscars Lunch

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την 89η τελετή απονομής των Oscars και το πρώτο ανεπίσημο χαλί στρώθηκε χτες για το καθιερωμένο γεύμα που παραθέτει η Ακαδημία για τους υποψήφιους. Στο Beverly Hilton λοιπόν βρέθηκαν όλοι όσοι θα διεκδικήσουν το χρυσό αγαλματάκι το βράδυ της 26ης Φεβρουαρίου και αφού έβγαλαν την παραδοσιακή οικογενειακή φωτογραφία έδωσαν συνεντεύξεις και έφαγαν όλοι μαζί.

Presenting our newest class of nominees! #OscarsLunch #Oscars

A photo posted by The Academy (@theacademy) on

Επειδή δεν γίνεται να αφήσουμε ασχολίαστο το χαλί, παρακάτω θα βρεις τις καλύτερες εμφανίσεις που έγιναν στο Oscars Lunch.

Ruth Negga

Ξεκάθαρα η καλύτερη παρουσία στο χτεσινό γεύμα ήταν αυτή της Ruth Negga- το Miu Miu σύνολο που διάλεξε ταίριαζε ιδανικά σε αυτό το σχετικά ανεπίσημο γεύμα. Το θέλουμε όλο όπως είναι τώρα!

© Getty Images / Ideal Image

Emma Stone

Η Emma μπορεί να διάλεξε κάτι πιο safe αλλά το κόψιμο και η γραμμή της ολόσωμης φόρμας από την Stella Mc Cartney δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορες. Περιμένουμε πάντως να κάνει τη διαφορά στην απονομή και να βάλει κάποιο Valentino (Emma αν μας ακούς το κόκκινο στραφταλιζέ θα θέλαμε από την Couture συλλογή).

© Getty Images / Ideal Image

Isabelle Huppert

Η Isabelle γνωρίζει πολύ καλά ότι τα έντονα χρώματα της ταιριάζουν φοβερά και το statement Armani Prive σακάκι που διάλεξε ταίριαζε γάντι στην περισταση. Αυτό είναι ένα κόλπο που μπορείς να αντιγράψεις και εσύ- οκ, ίσως όχι με ένα αυθεντικό Armani, αλλά με ένα εξίσου εντυπωσιακό σακάκι που θα βρεις.

© Getty Images / Ideal Image

Michelle Williams

Ένα custom made Luis Vuitton από τη συλλογή Spring 2017 επέλεξε η Michelle και η αλήθεια είναι ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει με τόση άνεση αυτό το χρώμα.

© Getty Images / Ideal Image

Laura Dern

Η Laure Dern με το πιο φανταστικό χρυσό- μουσταρδί μακρύ σατέν φόρεμα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό από τη συλλογή Roksanda Resort 2017.

© Getty Images / Ideal Image

Nicole Kidman

Αν δεν βάλει η Nicole ένα πρόχειρο Chanel, ποια θα βάλει;; Η Nicole φόρεσε το look ακριβώς όπως το είδαμε στη συλλογή Spring 2017 Haute Couture μείον το καπέλο (καλά έκανες Nicole).

© Getty Images / Ideal Image

Naomie Harris

Η πανέμορφη Naomie διάλεξε ένα Bottega Veneta από τη συλλογή Spring 2017 και μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τη θέση μας απέναντι στο μπεζ χρώμα.

© Getty Images / Ideal Image

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image