NATALIE PORTMAN

Η έγκυος Natalie Portman έκανε μια εμφάνιση που μας δίχασε

Η Natalie Portman εμφανίστηκε στα βραβεία Huading την Πέμπτη το βράδυ, στο Λος Άντζελες, με ένα φόρεμα που πραγματικά μας δίχασε. Η 35χρονη, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φόρεσε μια μακριά τουαλέτα σε βαθιά μπλε απόχρωση, στενή στο ύψος του στήθους, που άνοιγε σε φαρδιά γραμμή και στο τελείωμα είχε βολάν λεπτομέρεια.

 

Το φόρεμα είχε σατέν λεπτομέρειες στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ περιλάμβανε διασκορπισμένες αστραφτερές λεπτομέρειες σε σχήμα φύλλων στην λαιμόκοψη, στο στήθος και κατά μήκος του φορέματος. Ενώ η τουαλέτα είχε απόχρωση που ταιριάζει πολύ στα χρώματα της Portman, το ύφασμα θύμιζε παλαιικό σχέδιο και τίποτα κοντά σε αυτό που λέμε ‘φρέσκο’. Ωστόσο, ενδεχομένως θα μπορούσε να δουλέψει αν δεν υπήρχαν οι αστραφτερές λεπτομέρειες κατά μήκος, ή έστω σε αυτές τις θέσεις. Ενώ θέλουμε να πούμε πως ήταν εντυπωσιακό, αυτά τα μικρά πραγματάκια μάλλον μας το χαλάνε λίγο.

Η Portman συμπλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μαύρες ανοιχτές γόβες και διακριτικά μακριά σκουλαρίκια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα κότσο και ελαφρύ make-up. Τελικά, ίσως να την θέλαμε με κάτι πιο ανάλαφρο. Να, όπως αυτό που φόρεσε στα Critic’s Choice Awards: