ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ

MTV Movie Awards: Η αρκετά αδυνατισμένη Johansson και η εκθαμβωτική Lopez

Ενώ εμείς εδώ γιορτάζαμε το Πάσχα με αρνιά και αυγά, στην μακρινή ήπειρο, που λέγεται Αμερική και συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, γινόντουσαν τα MTV Movie Awards.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, όσοι δεν πήγαν στο Coachella έδωσαν το δυναμικό παρόν φορώντας ανάλαφρα ρούχα μεγάλων brands, που δεν τολμάμε ούτε να τα ονειρευτούμε.

Από το κόκκινο χαλί του Nokia Theatre πέρασαν πολλές και διάφορες celebrities, όμως αυτές που ξεχώρισαν ήταν δύο (η κάθε μία για τους δικούς της λόγους): η νέα μαμά Scarlett Johansson και η 45χρονη Jennifer Lopez.

H Lopez φορώντας ένα μίνι σύνολο Versace, άφησε εκτεθειμένα τα καλλίγραμμα πόδια της κάνοντάς μας να μετανιώσουμε την ώρα και τη στιγμή που φάγαμε τσουρέκι χρονιάρες μέρες.

 

Με τη σειρά της η Scarlett, η οποία προτίμησε μία κοραλλί ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad, εμφανίστηκε τόσο αδυνατισμένη που αν την είχαμε εδώ δίπλα μας θα την μπουκώναμε με όλους τους υδατάνθρακες του κόσμου.

 

Σε άλλα νέα, η χειρότερη εμφάνιση των βραβείων ήταν αυτή της Bai Ling, η οποία επηρεασμένη προφανώς από το Game of Thrones ντύθηκε δράκος της Daenerys.

 

Άλλες 3 διάσημες που μας έκαναν κλικ με το ντύσιμό τους ήταν οι:

Cara Delevigne

 

Emily Ratajkowski

 

Rebel Wilson