OUTFITS

MTV EMAs 2017: Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Τα MTV Europe Music Awards έγιναν μόλις χθες στο Λονδίνο και εκτός από τους νικητές και το show, προφανώς θα μας απασχολήσει το red carpet. Με μία ματιά μπορώ να σου πω ότι σίγουρα δεν έχει κάτι με ο οποίο πρέπει να ασχοληθείς πολύ, εξαιρουμένης της εμφάνισης της Rita Ora, που εμφανίστηκε με το μπουρνούζι και μία πετσέτα τυλιγμένη στα μαλλιά της.

Κατά τ’ άλλα, μάλλον αδιάφορα λες τα υπόλοιπα red carpet looks, με μερικές εξαιρέσεις που κατάφεραν να κερδίσουν κάποιους στιλιστικούς πόντους και θα δεις παρακάτω. 

Demi Lovato

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Demi Liovato έκανε μία safe εμφάνιση, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης σε δύο νέα trends της σεζόν, όπως είναι το tuxedo και το καρό.

Pixie Lott

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Dolce & Gabbana δημιουργία για την Pixie Lott, η οποία περισσότερο εντυπωσίασε με το headpiece που φορούσε στα μαλλιά της , αφού το σύνολο το έχουμε ξαναδεί.

Rita Ora

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

No comments για την Rita Ora, που ποζάρει με άνεση στον φακό πάνω στο κόκκινο χαλί φορώντας το μπουρνούζι από την συλλογή του Palomo Spain για την άνοιξη του 2018. Όσο για το hairlook, μάλλον δεν έδωσε πολύ σημασία αφού η πετσέτα ταίριαζε προφανώς καλύτερα. Τα κοσμήματα όμως έκαναν τη διαφορά, δεν νομίζεις;

Hailey Baldwin

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Εντυπωσιακή και πάντα sexy, η Hailey Baldwin φόρεσε το πάντα επίκαιρο LBD γεμάτο παγιέτες από τον Tom Ford και περπάτησε λαμπερή το κόκκινο χαλί.

Lana Del Rey

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μου αρέσει το floral το χειμώνα, -ειδικά αν είναι Gucci, όπως αυτό), αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι δείχνει όμορφο σε μία red carpet εμφάνιση. Τουλάχιστον όχι στην Lana Del Rey.

Camila Cabello

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μία ρομαντική εμφάνιση -ίσως η μόνη που θύμισε red carpet gown- η οποία όμως δεν ήταν αυτό που ταίριαζε στα συγκεκριμένα βραβεία. Το Ralph & Russo pink-nude φόρεμα ήταν λίγο πιο girly, απ’ όσο χρειάζονταν τα βραβεία.

A post shared by Check the Tag (@checkthetag) on

Ο Jared Leto βρίσκεται εδώ γιατί πραγματικά πραγματοποίησε την πιο πετυχημένη εμφάνιση στο red carpet. Έκανε colorblocking με Gucci pieces και -ναι!- το έκανε καλά και το υποστήριξε ακόμα καλύτερα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP