MADWALK

Madwalk 2018: Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Όταν η μόδα ενώνεται με τη μουσική τότε το λιγότερο που μπορεί να δημιουργηθεί είναι ένα φαντασμαγορικό show, γεμάτο λάμψη, χορό, τραγούδι και πολλές δημιουργίες. Αυτό ακριβώς είναι το Madwalk, ένας θεσμός που καλά κρατεί και πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας με διάσημους Έλληνες σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις συλλογές τους σε ένα catwalk διαφορετικό από τα άλλα.

Η μουσική και η μόδα στα καλύτερά τους στη σκηνή του Madwalk 2018 by Serkova, με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Χρήστο Μάστορα να καλωσορίζουν το κοινό ως οι οικοδεσπότες της βραδιάς που φρόντισαν να τους περιποιηθούν όλους. Όμως, ένα τέτοιο show δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα κόκκινο χαλί, από το οποίο όπως καταλαβαίνεις παρέλασαν με τα καλά τους όσοι ανέβηκαν στο stage αλλά και όσοι απλά το παρακολούθησαν.

Εδώ σου έχουμε τις εμφανίσεις από το red carpet να ρίξεις μία ματιά για να πάρεις μία γεύση από το fashion music show της χρονιάς.

Η Μαίρη Συνατσάκη λίγο πριν ανέβει στο stage για την παρουσίαση τη βραδιάς, έκανε ένα πέρασμα από το κόκκινο χαλί με φόρεμα MSGM και custome made παπούτσι Envie.

Η Σμαράγδα Καρύδη ήταν η ωραιότερη έκπληξη της βραδιάς, εντός κι εκτός σκηνής. Τραγούδησε βγαλμένη και ντυμένη με ένα floral φόρεμα του Βασίλη Ζούλια, σαν από μία άλλη εποχή και ήταν εξαιρετική. Λίγο πριν όμως έκανε ένα πέρασμα κι από το κόκκινο χαλί με τον ίδιο τον σχεδιαστή αλλά και τον συνεργάτη του και σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτο. Μαζί τους το όμορφο σκυλάκι της και η Έλενα Γαλύφα.

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo

Η Σάσα Σταμάτη με total look Celia Kritharioti. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα ροζ mini φόρεμα και τις over-the-knee κενημένες μότες που είδαμε στο Couture Show της σχεδιάστριας στο Παρίσι.

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo

H Έβελυν Καζαντζόγλου με floral φόρεμα BSB στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν περπατήσει στο catwalk του show.

H Ρένα Μόρφη λίγο πριν τραγουδήσει στη σκηνή για το catwalk του Στέλιου Κουδουνάρη, φόρεσε ένα λαμπερό φόρεμά του και μαζί του πόζαραν στο κόκκινο χαλί.

H Έλλη Κοκκίνου ενώ στο stage έκανε μία το λιγότερο εκρηκτική εμφάνιση, στο κόκκινο χαλί έμεινε σε μία πιο «ήσυχη» εκδοχή με ένα mini ριγέ φόρεμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε να θαυμάσει τον Θοδωρή Μαραντίνη επί σκηνής και οι δυο τους λίγο πριν το fashion show φωτογραφήθηκαν ντυμένοι στα μαύρα στο κόκκινο χαλί.

Η όμορφη Demy με ένα μακρύ, πράσινο slip dress Diane Von Furstenberg ποζάρει στο κόκκινο χαλί, πριν τραγουδήσει στη σκηνή του Madwalk.

Η Υβόννη Μπόσνιακ αφού ετοίμασε τα μοντέλα για το catwalk, βγήκε με ένα τούλινο μαύρο φόρεμα και όλο χαμόγελα φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί.

 

H Θωμαή Απέργη με ένα μακρύ floral φόρεμα που τονίζει και αναδεικνύει τις καμπύλες της στο κόκκινο χαλί.

Η Γιάννα Τερζή έκανε τη διαφορά και επέλεξε track pants και blazer για το κόκκινο χαλί, ενώ ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι metallic ψηλοτάκουνες γόβες.

H Ντορέττα Παπαδημητρίου στα φετινά Madwalk τραγούδησε με μία ομολογουμένως sexy εμφάνιση, αλλά και η red carpet εκδοχή της δεν στερείται καθόλου αυτού. Με αυτό το mini, ruffled φόρεμα από την BSB περπάτησε στο κόκκινο χαλί και για ακόμα μία φορά σε αφήνει να χαζέψεις τα πόδια της.

Η Δανάη Παππά χόρεψε στη σκηνή του Madwalk αλλά δεν αμέλησε να περάσει μία βόλτα και από το κόκκινο χαλί με ένα μαύρο off-shoulder φόρεμα και over-the-knee μπότες.

Η Josephine και η Κόνι Μεταξά ποζάρουν μέσα στις λαμπερές δημιουργίες τους λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή του MadWalk.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/madwalk