IRINA SHAYK

Sarah Jessica Parker και Irina Shayk: Ποια φόρεσε καλύτερα το lingerie trend της σεζόν;

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ΠΑΡΑΠΟΛΥ σέξι trend αυτής της σεζόν ενσωμάτωσαν στα outfits τους οι Sarah Jessica Parker και Irina Shayk με αφορμή τα εγκαίνια του καταστήματος Intimissimi στη Νέα Υόρκη. Και οι δυο τους φόρεσαν το σουτιέν τους ως αξεσουάρ, κάτι που έχουμε δει πολλές φορές σε street style εμφανίσεις διαφόρων fashion bloggers, αλλά όχι τόσο συχνά σε κόκκινο χαλί.

Η Irina Shayk, ούσα κεντρικό πρόσωπο της εταιρείας επέλεξε να συνδυάσει το bralette bra της με ένα pyjama κοστούμι, αποδεικνύοντας ότι δεν χρειάζεται να φοράς κάτι αποκαλυπτικό για να είσαι σέξι!

Από την άλλη η Sarah Jessica Parker, έδωσε μια σέξι πινελιά στο πριγκιπικά κομψό outfit της φορώντας ένα μαύρο σουτιέν κάτω από τη λευκή δαντελένια διαφάνεια. Ένας συνδυασμός που θα παίξει πολύ φέτος το φθινόπωρο, να το θυμάσαι.

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

Αν κρίνουμε πάντως από τη συλλογή, που είδε και η Δήμητρα στη Βερόνα, οι δαντέλες, οι διαφάνειες, τα σέξι bodies, τα άνετα nightwear και τα ρομαντικά bras καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας και μπορείς να αντιγράψεις τα looks των Shayk και Parker και εσύ.

 

Κεντρικό κολάζ: Evan Agostini/Invision/AP και Jordan Strauss/Invision/AP