OUTFITS

Glamour Women Of The Year Awards: Μία ματιά στο κόκκινο χαλί

Οι βραδιές των βραβείων συνεχίζονται και εχθές τιμήθηκαν οι γυναίκες της χρονιάς από το περιοδικό Glamour. Φυσικά, εκτός από τους νικητές, το ενδιαφέρον στράφηκε στο κόκκινο χαλί που μάλλον δεν ήταν όπως το περίμενες.

Οι γυναίκες τις χρονιάς έδωσαν το παρόν φορώντας τα καλά τους και εγώ είμαι εδώ για να κάνουμε τη στιλιστική μας κριτική. Τι μας άρεσε, τι δεν περιμέναμε και τι είναι αυτό που δεν θέλαμε να δούμε;

Gigi Hadid

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Αγαπημένη Gigi Hadid με Zuhair Murad. Σίγουρα μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο φόρεμα, αλλά με το συγκεκριμένο έχασε λίγο τη στιλιστική της ταυτότητα. Ήταν λίγο sexy, λίγο εντυπωσιακό και γενικά το αποτέλεσμα παραήταν ουδέτερο για την Gigi.

Sara Sampaio

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσίες στο κόκκινο χαλί ήταν η Sara Smapaio με μία δημιουργία Dundas. Φυσικά δεν είχε κάτι διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει, αλλά ήταν σωστό από όλες τις απόψεις.

Nicole Kidman

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Με ένα ιδιαίτερο φόρεμα του οίκου Dior περπάτησε στο κόκκινο χαλί η Nicole Kidman. Η εμφάνισή της διέφερε ξεκάθαρα από τις υπόλοιπες, αλλά προσωπικά θα ήθελα να δω το συγκεκριμένο φορεμένο από την Bella Hadid κι όχι από την Kidman.

Zendaya

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Zendaya φόρεσε ένα jumpsuit Viktor & Rolf Resort 2018 κι άφησε τα μαλλιά της να κλέψουν τις εντυπώσεις. Νομίζω όμως ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσε να κάνει. Είναι ίσως παραπάνω έντονο, απ’ όσο χρειαζόταν, δεν νομίζεις;

Anna Wintour

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Anna Wintour με ένα μαύρο φόρεμα με λευκά λουλούδια και φυσικά πάντα με τα μαύρα γυαλιά της. Καμία έκπληξη!

Bella Hadid

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Με δημιουργία Cristina Ottaviano έκανε την εμφάνισή της η Bella Hadid και νομίζω ότι της πρόσθεσε μερικά χρόνια παραπάνω. Κάτι πήγε στραβά στο styling και ίσως στο fitting του ρούχου.

Drew Barrymore

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

H Drew Barrymore με ένα ωραίο, cozy outfit και λάθος παπούτσια. Θα προτιμούσα να τη δω έτσι κάπου αλλού, σίγουρα εκτός red carpet.

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP