ΒΡΑΒΕΙΑ EMMY

Οι 7 εμφανίσεις των Emmys 2016 που θα προτιμούσαμε να μην είχαμε δει ποτέ

Λατρεύουμε το κόκκινο χαλί όσο ένα καλό fashion show -άλλωστε θα μπορούσε να είναι. Κάθε χρόνο οι αγαπημένες μας celebrities διαλέγουν τις πιο λαμπερές, τολμηρές και παραμυθένιες δημιουργίες βάζοντας τα δυνατά τους για μια θέση στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Κάποιες τα καταφέρνουν και κάποιες άλλες.. καθόλου.

Στα φετινά βραβεία Emmy που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο Λος Άντζελες, όπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν στιλιστικές επιτυχίες όσο και αποτυχίες που ειλικρινά θα προτιμούσαμε να μην είχαμε δει στις 2 τα ξημερώματα. Από την πεθερά-σε-γάμο Amy Poehler στην θα-μπορούσε-αλλά-δεν-το-έκανε Heidi Klum, αυτές ήταν οι πιο κακοντυμένες celebrities των 68ων Emmys.

Amy Poehler

 

Μπορεί η Pamella Roland τουαλέτα να είχε αρκετή λάμψη, αλλά έμοιαζε περισσότερο σε εμφάνιση που θα έβαζε η μαμά της νύφης σε γάμο.

Sarah Hyland

 

Μπράβο στην Hyland που προσπάθησε τον συνδυασμό παντελόνι-κορσές, απλά δεν δούλεψε καθόλου και έμοιαζε απλά αναποφάσιστη.

Gaby Hoffmann

Έτοιμη να γυρίσει στο κρεβάτι για λίγο ακόμα υπνάκο.

Gwendoline Christie

Το φόρεμα της Game of Thrones ηθοποιού όχι μόνο δεν ήταν για τα Emmys αλλά είχε και όλο αυτό το αχρείαστο βολάν στο πίσω μέρος, ας μας εξηγήσει κάποιος πώς καθόταν κάτω.

Laura Carmichael

 

Πολύ λάθος top, πολύ λάθος φούστα, το συγκεκριμένο μας τράβηξε την προσοχή και όχι με την καλή έννοια.

Anna Chlumsky

 

Το φόρεμα μπορεί να ήταν Christian Siriano αλλά έμοιαζε με τεράστια κουρτίνα που ήθελε να την καταπιεί.

Heidi Klum

 

Θα μπορούσε να πάει πολύ καλά -άλλωστε Michael Kors- απλά δεν πήγε. Καθόλου. Κι ας έλαμπε.