CELEBRITY STYLE

Ο Stefano Gabbana σχολιάζει αρνητικά την Victoria Beckham στο Instagram

AP Photo/Luca Bruno

H Victoria Beckham λίγες μέρες πριν έκλεισε τα 44 της χρόνια και όπως είναι φυσικό μαζί της τα γιόρτασε και το Instagram με διάσημα accounts να της εύχονται ποστάροντας φωτογραφίες της. Αυτό έκανε και η Vogue Brasil, που της ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά» με μία φωτογραφία από συνεργασία της με το περιοδικό. Τα σχόλια με τις ευχές από κάτω ήταν πολλά, ένα όμως ήταν αυτό που κέντρισε το ενδιαφέρον πρώτον γιατί ήταν από τον Stefano Gabbana και δεύτερον γιατί ήταν αρνητικό.

A post shared by Vogue Brasil (@voguebrasil) on

 

Ο διάσημος σχεδιαστής σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία με τρία σύμβολα του «thumbs down», δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν τρέφει και τα καλύτερα αισθήματα για την Victoria. Ενώ η σχέση τους ήταν πολύ καλή τα προηγούμενα χρόνια κάπου το 2014 άρχισε να ταράσσεται με δήλωση του Stefano σχετικά με το νέο ρόλο της Beckham, αυτόν της σχεδιάστριας. Ο Gabbana υποστήριξε ότι μπορεί να σχεδιάζει αλλά δεν το κάνει επαγγελματικά, όπως ο Galliano ή ο McQueen.

 

Αυτό προφανώς ενόχλησε την Victoria Beckham, η οποία σταμάτησε να μιλά με τους Dolce & Gabbana. Όπως καταλαβαίνεις η έχθρα καλά κρατεί.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno