CELEBRITY STYLE

H Victoria Beckham σου δείχνει τον πιο κομψό χρωματικό συνδυασμό της άνοιξης

Μπορεί στον βασιλικό γάμο, κατά την άφιξη του ζεύγους Beckham, τα βλέμματα να τράβηξε ο David που ήταν ντυμένος στα Dior και όχι άδικα. Η Victroria Beckham φαίνεται ότι απλά τήρησε ως ένα σημείο το πρωτόκολλο και σίγουρα δεν εξάντλησε τη φαντασία και την αίσθηση του γούστου στο outfit που διάλεξε. Της το συγχωρούμε όμως γιατί λίγες μέρες αργότερα, μας έδωσε έναν χρωματικό συνδυασμό, όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει και μαζί του ένα μικρό tip που θα απογειώσει ακόμα και το office look σου.

Η Victoria Beckam, όπως ήδη ξέρεις είναι φανατική της minimal αισθητικής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν επιλέγει χρώμα στα ρούχα της. Αντίθετα, το κάνει και μάλιστα πολύ σωστά, αφού είτε απογειώνει ένα συγκεκριμένο χρώμα με ένα monochrome look, είτε δημιουργεί κομψά color- blockings, όπως αυτό σε πρόσφατη εμφάνισή της.

 

Η σχεδιάστρια διάλεξε ένα κόκκινο παντελόνι σε φαρδιά, ίσια γραμμή και το συνδύασε με ένα γαλάζιο πουκάμισο με ιδιαίτερα μανίκια που έκαναν πιο ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα. Εκτός όμως από τον υπέροχο συνδυασμό που σου προτείνω ανεπιφύλακτα να κάνεις αυτή τη σεζόν, η Victoria έδεσε ένα λευκό- κόκκινο μαντήλι γύρω από τη μέση της σαν ζώνη, αφήνοντας τις άκρες να πέφτουν στο ένα πλάι, χαρίζοντας στο outfit μία πολύ stylish πινελιά.

Προφανώς δεν πρόκειται για το tip της χρονιάς, αλλά είναι σίγουρα ένας τρόπος να κάνεις τα βαρετά office looks λίγο πιο στιλάτα. Βάλε τους χρώμα και μην διστάσεις να χρησιμοποιείς αξεσουάρ. Ένα τη φορά αρκεί και το outfit της Victoria Beckham είναι η απόδειξη.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/victoriabeckham