CELEBRITY STYLE

H Victoria Beckham σου δείχνει πώς να φορέσεις το monochrome look

Μέχρι πριν λίγο καιρό θα σου ήταν πολύ δύσκολο να φανταστείς την Victoria Beckham μέσα σε ένα πολύχρωμο outfit. Συνήθως την έβλεπες να συνδυάζει το λευκό με το μαύρο, πάντα με στιλ, αλλά χωρίς καθόλου χρώμα. Σιγά-σιγά όμως φαίνεται ότι η Victoria έχει αρχίσει να αλλάζει γνώμη για το χρώμα. Θες οι τάσεις, θες η συλλογή ρούχων με την υπογραφή της, μήπως η διάθεσή της, την έκαναν να επιλέξει χρώμα.

Κι αυτό όμως, η Victoria το κάνει με στιλ. Πρόσφατα την είδες να συνδυάζει το πορτοκαλί με ένα φλούο πράσινο, κάνοντας εντύπωση και τώρα θα την δεις να απογειώνει το monochrome style με δύο street εμφανίσεις της.

Στη μία, η Victoria Beckham συνδύασε μία πορτοκαλί midi φούστα με ένα ελαφρώς πιο ανοιχτό πορτοκαλί πουκάμισο και μπορντώ pumps. Όσο περίεργος κι αν σου φαίνεται αυτός ο συνδυασμός τώρα που τον διαβάζεις, πάνω στην Victoria δείχνει πολύ κομψός.

Το πορτοκαλί outfit είναι από την Victoria Beckham Resort Collection 2018.

Στην επόμενη εμφάνιση που αξίζει να σχολιάσουμε, είναι το pajama style της Victoria. Η σχεδιάστρια φόρεσε ένα καρώ outfit σε γαλάζια απόχρωση και έδειχνε το ίδιο κομψή, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι το στιλ και η άνεση μπορούν να συνδεθούν με τα trends αρκεί να ξέρεις να το κάνεις σωστά και να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Κι αυτό το outfιt είναι από την Resort Collection του brand της Vicotria Beckham.