CELEBRITY STYLE

Η Alison Brie με Βασίλη Ζούλια στις Χρυσές Σφαίρες και η αποθέωση του US Weekly

Jordan Strauss/Invision/AP

Το μαύρο dress code των Χρυσών Σφαιρών έστειλε μήνυμα συστράτευσης ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών. Το κόκκινο χαλί υποδέχθηκε τις διάσημες κυρίες με τις μαύρες δημιουργίες που επέλεξαν. Δε θα μπορούσε να μη γίνει ειδική μνεία στην Alison Brie. Βασίλης Ζούλιας σε μία εξαιρετική δημιουργία φόρεμα-παντελόνι. Τα διακριτικά κοσμήματα ήταν TARONI.

Η στιλίστρια Cristina Ehrlich φαίνεται να τον προτιμά. Η ηθοποιός Laura Dern επέλεξε να φορέσει Ζούλια στην πρεμιέρα του Downsizing στο Los Angeles.

Και τώρα σειρά είχαν οι Χρυσές Σφαίρες. Γιατί όχι και τα Όσκαρ.

Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

SHE wears the pants #CELoves @alisonbrie wearing @vzoulias #goldenglobes

A post shared by Cristina Ehrlich (@cristinaehrlich) on

 

O Βασίλης Ζούλιας ποστάρει στο Instagram την Alison στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών. Ενθουσιασμός κι έρχεται και το καλύτερο.

Το US Weekly φτιάχνει βίντεο με τις 5 πιο καλοντυμένες των βραβείων. Νούμερο 5: Dakotta Johnson με Gucci. Νούμερο 4: Issa Rae με Atelier Prabal Gurung. Νούμερο 3: Diane Kruger με Prada. Νούμερο 2: Nicole Kidman με Givenchy Haute Couture και στο Νούμερο 1: Alison Brie με Vassilia Zoulias.

«Ονειρεύομαι ή όχι». Κι όπως αναφέρει ένα σχόλιο: «Αναγνώριση, όχι όνειρο.» Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές βγαίνει εκτός συνόρων και παραδίδει μαθήματα στιλ.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP