CELEBRITY STYLE

Η Τάμτα ξέρει πώς να κάνεις ένα look στιλάτο, χωρίς κόστος

Η Τάμτα είναι γνωστή για τις πετυχημένες στιλιστικές της κινήσεις, όπως και για το γεγονός πως είναι πάντα σε συμφωνία με τα trends της εποχής, έτσι ώστε ο συνδυασμός των δύο να είναι φοβερά στιλάτος και ξεχωριστός.

Από το πώς να φορέσει ένα απλό t-shirt και να δείχνει πολύ προσεγμένο, μέχρι την απόδειξη πως το κοστούμι είναι το trend της χρονιάς, η τραγουδίστρια ξέρει ακριβώς τι να κάνε.

Αυτή τη φορά, η Τάμτα έκανε μία ακόμη ξεχωριστή εμφάνιση στο event της Radiant όπου και βρεθήκαμε, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ένα στιλιστικό κόλπο, το οποίο ανανέωσε εντελώς το outfit της και δεν έχει κανένα κόστος.

Φόρεσε ένα T-shirt με print και μία pencil φούστα σε μπλε απόχρωση, την οποία συμπλήρωσε με μία λεπτή ζώνη και ένα ζευγάρι λευκές μπότες.

Το κλειδί της υπόθεσης είναι το πουλόβερ που έριξε στους ώμους της, αφού το έντονο κόκκινο χρώμα έδωσε την απαραίτητη λάμψη, χωρίς να το φοράει με συμβατικό τρόπο. Αντί λοιπόν να φορέσεις το πουλόβερ σου, ριχ’ το στους ώμους σου. Θα είσαι στιλάτη κι αυτό δε θα σου κοστίσει απολύτως τίποτα.