CELEBRITY STYLE

Η Ζέτα Μακρυπούλια ντύθηκε Meghan Markle στην πρεμιέρα του “Sunday Live”

ndp photo agency

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Μουτσινά στο «Sunday Live». Οι δύο παρουσιαστές εμφανίστηκαν με matching outfits για τα οποία είχε φροντίσει ο Δημήτρης Πέτρου. Μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα για τoν Νίκο Μουτσινά -καμία έκπληξη- και το ίδιο για την Ζέτα. Άλλη γραμμή φυσικά, πιο θηλυκή και χωρίς γραβάτα. Αντί για λευκό πουκάμισο, η παρουσιάστρια φόρεσε ένα λευκό, κρουαζέ top κι peep-toe γόβες.

 

Ωραία εμφάνιση, αναμφίβολα, και μέσα στα trends της σεζόν. Το adrogynous outfit της Ζέτας Μακρυπούλια όμως μας θύμισε αρκετά έως πολύ το πρόσφατο της Meghan Markle που εκθείασε η Δέσποινα Δημά σε αυτό εδώ το site. Δημήτρης Πέτρου VS Alexander McQueen, Ζέτα Μακρυπούλια VS Meghan Markle. Ποια φόρεσε την τάση καλύτερα λες;

John Stillwell/PA via AP

John Stillwell/PA via AP

Νομίζω και οι δύο ήταν υπέροχες και η σύγκριση έγινε σχεδόν αυθόρμητα, αφού στηρίζουμε σαφώς τη διαφορετικότητα στο στιλ της Meghan και τα λόγια είναι περιττά σε κάθε εμφάνιση της όμορφης Ζέτας. Στηρίζουμε το black & white και το androgynous φυσικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency