CELEBRITY STYLE

H εμφάνιση της Sienna Miller που επιβεβαιώνει τη δυναμική του minimal

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Η Sienna Miller είναι γνωστή για το υποκριτικό της ταλέντο αλλά και για την φιλανθρωπική της δράση. Κάνεις όμως δεν μπορεί να παραβλέψει την φυσική ομορφιά της που όσο μεγαλώνει απλά συμπληρώνεται με δόσεις γοητείας που την κάνουν πιο λαμπερή. Χωρίς να κάνει υπερβολές στιλιστικά, έχει καταφέρει να μπει στη λίστα με τις καλοντυμένες celebrities και το κάνει με τον πιο απλό τρόπο, ακολουθώντας την minimal αισθητική που ξεκάθαρα υποστηρίζει σε προσωπικό επίπεδο.

Η πρόσφατη εμφάνισή της σε ένα launch event της Unicef στην Νέα Υόρκη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά ότι το στιλ είναι προσωπική υπόθεση και αποθεώνει την minimal αισθητική. Η οσκαρική ηθοποιός, φόρεσε ένα μακρύ, μεταξωτό slip dress με straps, Galvan, σε ένα έντονο, ζεστό κίτρινο χρώμα και κράτησε ένα παστέλ ροζ clutch, που δημιουργούσε μία διακριτική αλλά στιλάτη αντίθεση. Το ίδιο απλή έμεινε και στα αξεσουάρ αλλά και στο beauty look, όπως εξάλλου μας έχει συνηθίσει.

Να λοιπόν, που η απλότητα στο στιλ μπορεί να είναι ένα χρήσιμο tip για ένα καλοκαιρινό outfit για μία επίσημη περίσταση. Το μονόχρωμο δεν είναι πάντα βαρετό. Τόλμησε ένα έντονο χρώμα σε ένα λιτό φόρεμα ή αφέσου στις κλασικές, πάντα safe επιλογές και το αποτέλεσμα θα σε πείσει ότι είναι η σωστή επιλογή. Επίσης δε χρειάζεται να είναι πολύ μακρύ, όπως αυτό της Sienna Miller. Παρακάτω, θα βρεις 3 προτάσεις από την αγορά.

Silk-satin midi dress Anine Bing, Net-A-Porter

Silk slip dress Madewell, Nordstrom

Satin slip dress, Τopshop

 

Κεντρική φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP