CELEBRITY STYLE

Selena Gomez: Τα 4 καλύτερα outfits που έβαλε στη Νέα Υόρκη

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μου όταν ακούω το όνομα της Selena Gomez είναι το τραγούδι της ''Come and get it'' και το ''θέλω να σου ζουλήξω τα μάγουλα'' πρόσωπο που έχει. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτώ μια χ, ψ εμφάνισή της.

Το στιλ της δεν είναι τόσο ιδιαίτερο όσο π.χ της Elle Fanning και οι εμφανίσεις της, ενώ είναι εξαιρετικά κομψές δεν είναι αξιομνημόνευτες. Και μετά ήρθε η επίσκεψή της στη Νέα Υόρκη, όπου διάλεξε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα outfits.

#1 Μπλε μίνι φόρεμα

Το ταξίδι της ξεκίνησε με αυτό το υπέροχο Jacquemus σκούρο μπλε φόρεμα, το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο κόψιμο και ενώ στην κρεμάστρα θα φαινόταν φοβερά βαρετό σαν μια ποδιά νοσοκόμας, πάνω της ήταν υπέροχο.

#2 Slip dress με λευκό μπλουζάκι

Θα μου πεις σιγά το outfit, και ναι ένα δίκαιο το έχεις αλλά λατρεύω οτιδήποτε έχει να κάνει με slip dresses που συνδυάζονται με λευκά μπλουζάκια. Εδώ η Selena το συνδύασε με κομψά μαύρα πέδιλα και έντονο κραγιόν και αναβάθμισε το casula look σε casual chic με συνοπτικές διαδικασίες.

#3 Λευκό πουκάμισο και capri παντελόνι

Θα έλεγε κανείς ότι η Selena ερωτεύτηκε τα ρούχα του οίκου Jacquemus, γιατί διάλεξε άλλα δύο items από τη συλλογή του. Συνδύασε το capri γκρι παντελόνι με το λευκό πουκάμισο και άφησε τα μαλλιά της κάτω ενώ προτίμησε ένα smokey look για τα μάτια.

#4 Ασπρόμαυρο φόρεμα με δερμάτινο

Αυτό το φόρεμα το ερωτευτήκαμε γιατί συνδυάζει όλες τις αγάπες μας- ρίγες, πλισέ φούστα, άσπρο και μαύρο χρώμα. Η Selena το συνδύασε έξυπνα με ένα δερμάτινο και τα ίδια πέδιλα που φόρεσε με το slip dress ενώ απέφυγε τα βαριά αξεσουάρ.

 

Κεντρική φωτογραφία: John Salangsang/Invision/AP