CELEBRITY STYLE

Το φόρεμα της Rita Ora θα σε κάνει να λατρέψεις το κίτρινο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Rita Ora τον τελευταίο καιρό έχει κάνει μεγάλη άνοδο στιλιστικά. Κάθε φορά που εμφανίζεται προκαλεί θετικά σχόλια, με την τελευταία εμφάνιση της να είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα Fragrance Foundation Awards, με ένα φόρεμα που είναι αδύνατον μείνει ασχολίαστο.

Η 27χρονη Rita Ora φόρεσε ένα fluo κίτρινο φόρεμα του Tom Ford, με εντυπωσιακά μανίκια, γεμάτα με μικρά καθρεφτάκια. Το outfit ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, metallic πέδιλα, ενώ αυτό που έδινε το απαραίτητο twist στο αποτέλεσμα ήταν το headpiece από πούπουλα σε έντονες αποχρώσεις του ροζ και του πορτοκαλί.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

 

Το drapped φόρεμα αναδείκνυε τη σιλουέτα της όμορφης Rita Ora για την οποία φαίνεται ότι έχει φροντίσει να διατηρεί σε φόρμα, ενώ τα κοσμήματα Lorraine Schwartz και έκαναν ακόμα πιο glam το αποτέλεσμα.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Δεν θέλω να γίνω γραφική, αλλά δεν μπορώ να μην αναφέρω ξανά το κίτρινο και τη δύναμή του αυτό το καλοκαίρι. Ξέρω ότι το σκέφτεσαι δεύτερη και τρίτη φορά για να αγοράσεις κάτι κίτρινο, αλλά αν το κάνεις το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Μήπως να θυμηθείς και το επίσης κίτρινο φόρεμα της Lupita Nyong’o που είναι σαφώς ένας ακόμα λόγος να αγαπήσεις το κίτρινο.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP