CELEBRITY STYLE

Το μυστικό της Renee Zellweger στις τελευταίες της εμφανίσεις

Οι δημόσιες εμφανίσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Από τις Κάννες μέχρι το γάμο της κολλητής σου στον Λουμπαρδιάρη  η πίεση που δέχεσαι είναι μεγάλη. Τα μεγέθη διαφορετικά αλλά φωτογράφοι εκεί, φωτογράφοι κι εδώ. Πρέπει να είσαι κομψή, προσεγμένη αλλά και άνετη. Η Renee Zellweger τώρα τελευταία εφαρμόζει τον κανόνα της μονοχρωμίας και δείχνει να το απολαμβάνει.

Κερδίζεις χρόνο, κόπο και πόντους στο στιλ. Ένα από τα αγαπημένα της χρώματα είναι το μαύρο. Πρόκειται για την πιο ασφαλή λύση με σίγουρα αποτελέσματα επιτυχίας. Τα πλεονεκτήματά του είναι τα εξής:

-Ταιριάζει σε όλες.

-Είναι εύκολο στο συνδυασμό.

-Είναι ”αρκετό” ακόμα και χωρίς να προσθέσεις άλλες λεπτομέρειες.

-Δείχνει κομψό 99,9%.

-Δύσκολα θα κάνεις λάθος.

-Είναι για όλες τις ώρες και όλες τις εποχές.

Η Renee ξέρει πως την κολακεύει απόλυτα και επιλέγει το λιτό κι απέριττο. Για να είσαι κομψή χρειάζονται ελάχιστα πράγματα. Βρες τις γραμμές που σε αναδεικνύουν και ”χτίσε” πάνω σε αυτό.

Στα Women In Hollywood Awards του περιοδικού ELLE η ηθοποιός επιλέγει μαύρο midi φόρεμα με διαφάνεια στο ντεκολτέ και τα χέρια. Χρυσό clutch και χρυσές γόβες.

 Jordan Strauss/Invision/AP

Στην παγκόσμια πρεμιέρα του Bridget Jones’s Baby στο Λονδίνο συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με ένα εξαιρετικό φόρεμα Schiaparelli. Ένας ώμος έξω. Το μυστικό της σέξι επιτυχίας.

 

Joel Ryan/Invision/AP

Με κοστούμι Giorgio Armani γιατί το ανδρόγυνο look θα κάνει τη διαφορά στο στιλ σου. Είναι επίσημο με το σακάκι και αμέσως μεταμορφώνεται σε πιο casual αν το αφαιρέσεις. Μπορείς από μέσα να βάλεις ένα λευκό απλό tshirt και θα έχεις το 2 σε 1.

 Charles Sykes/Invision/AP

Φτάνει στο Metropolitan Museum of Art Costume Institute gala και οι φωτογράφοι ερωτεύονται. Με μία δημιουργία Emilio Pucci να τονίζει τις καμπύλες της η Renee αποδεικνύει πως το less is more είναι ο στιλιστικός της κανόνας.

 AP Photo/Evan Agostini

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Charles Sykes