CELEBRITY STYLE

Η βασίλισσα Ελισάβετ διάλεξε ένα φωτεινό πράσινο outfit για τον βασιλικό γάμο και υπάρχει λόγος

Toby Melville/pool photo via AP

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μία από τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις στον βασιλικό γάμο του εγγονού της πρίγκιπα Harry και της όμορφης Meghan Markle. Σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, η βασίλισσα του βρετανικού παλατιού κάνει πάντα κομψές, μονόχρωμες εμφανίσεις και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει άδικα τη φήμη της καλοντυμένης.

Αυτή τη φορά λοιπόν, διάλεξε ένα φωτεινό, ανοιχτό πράσινο outfit που συνδύασε με μαύρα παπούτσια και τσάντα. Φυσικά, από την εμφάνισή της δεν έλειπε το καπέλο, ασορτί πάντα με το φόρεμα μαντό. Υπεύθυνος γι’ αυτό το outfit ήταν ο βρετανός σχεδιαστής Stewart Parvin, ενώ το καπέλο ήταν από την επίσης βρετανίδα σχεδιάστρια Angela Kelly.

Gareth Fuller/pool photo via AP

Gareth Fuller/pool photo via AP

Θέλω να σου πω ότι δεν είναι καθόλου τυχαία η επιλογή των χρωμάτων στις επίσημες εμφανίσεις από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Σύμφωνα με την νύφη της Sophie, Countess του Wessex ( δήλωσή της από το ντοκιμαντέρ ‘’The Queen at 90’’), η βασίλισσα επιλέγει πάντα φωτεινές αποχρώσεις έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι το πλήθος θα την αναγνωρίσει.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, το ροζ που διάλεξε για τον γάμο τους πρίγκιπα William και της Kate Middleton ή το μπλε από το γάμο της Diana και του πρίγκιπα Κάρολου. Πάντως κι αυτή τη φορά, η βασίλισσα είχε μία άψογη εμφάνιση αντάξια της περίστασης.

 

Κεντρική φωτογραφία: Toby Melville/pool photo via AP