CELEBRITY STYLE

Η Pippa Middleton σου δείχνει πώς να κάνεις stylish το casual denim look

Η Pippa Middleton βρίσκεται στην Αυστραλία με τον σύζυγό της πλέον James Matthews για το ταξίδι του μέλιτος και όπως η αδερφή της Kate, έτσι κι αυτή βρίσκει πάντα τον τρόπο να είναι κομψή αλλά όχι τελείως κλασσική. Το airport style της στο Darwin International Airport είναι η απόδειξη ότι η Pippa είναι classy χωρίς να είναι βαρετό το outfit της.

Δεν επέλεξε κάποιο ιδιαίτερα εντυπωσιακό outfit για το ταξίδι της στο αεροδρόμιο. Αντίθετα, φόρεσε ένα απλό blue jean παντελόνι με ένα λευκό μπλουζάκι, του οποίου το στιλ του ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά. Ρομαντικό και ρετρό, το top της Pippa έδωσε στο στιλ της ένα πιο girly αλλά και chic ύφος που όμως δεν στέρησε καθόλου την άνεση που απαιτεί το ντύσιμο για ένα ταξίδι.

 

Το look της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες εσπαντρίγιες και μία επίσης μαύρη ψάθινη τσάντα. Όσο για το beauty look, η Pippa έμεινε σταθερή στην simple & chic αισθητική αφήνοντας τα μαλλιά ίσια κάτω και χωρίς μακιγιάζ.

 

Την επόμενη φορά που θα θες να είσαι κομψή αλλά το τζιν σου μοιάζει μονόδρομος, θυμήσου να το συνδυάσεις με ένα λευκό αλλά πιο ιδιαίτερο top για ένα στιλάτο, casual street look.