FASHION TIPS

Το outfit που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ αυτό το Σαββατοκύριακο

ImaxTree

Υπάρχουν outfits που έχουν την ευκολία να προσαρμόζονται σε πολλές από τις στιλιστικές απαιτήσεις που έχεις μέσα στη μέρα. Αποτελούνται από βασικά κομμάτια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετά. Τα trends βοηθούν πολύ στο να σου δίνουν λύσεις έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις στιλάτο ακόμα και τον πιο απλό συνδυασμό ενός τζιν και ενός t-shirt.

Το ζητούμενο λοιπόν, είναι να βρεις ένα κομμάτι που όχι μόνο θα ταιριάζει με το casual denim outfit στο, αλλά δεν θα είναι υπερβολικό για το πρωί αλλά θα είναι όσο εντυπωσιακό χρειάζεται για το βράδυ. Ένα πανωφόρι, τύπου κιμονό, όπως αυτό το βελούδινο που φορά η Molly Sims είναι ιδανικό.

Ένα μαύρο τζιν ή σε μπλε απόχρωση, ένα λευκό t-shirt κι ένα κιμονό σε μία ζεστή, ταμπά απόχρωση είναι τα 3 items που διάλεξε η όμορφη Molly Sims.

Εσύ μπορείς να κρατήσεις την επιλογή των ρούχων και να παίξεις με τις αποχρώσεις, ενώ τα παπούτσια μπορεί να είναι ένα ζευγάρι λευκά sneakers, loafers ή ακόμα και τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σου. Όποια κι αν είναι η επιλογή σου όμως, το σίγουρο είναι ότι μπορεί να σε συνοδεύσει όλο το Σαββατοκύριακο, ακόμα και στο βραδινό σου ποτό. Μην ξεχάσεις να δώσεις την δική σου πινελιά με ένα κόσμημα, σκουλαρίκια ή κολιέ.

My tip

Αντί για kimono-style πανωφόρι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα leather (faux εννοείται) πουκάμισο ή μία  ζακέτα. Μην ξεχάσω να προσθέσω και το coatigan που είναι πολύ πιθανό να υπάρχει στην ντουλάπα σου.

Το t-shirt μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα λευκό ζιβάγκο. Το σίγουρο είναι ότι μετά από τόσες παγιέτες, τόση λάμψη, τόσα πούπουλα, ένα denim outfit είναι αυτό που χρειάζεσαι.