CELEBRITY STYLE

Η Olivia Palermo με total denim outfit στην πιο κοριτσίστικη εκδοχή του

ap images

Δεν χρειάζονται συστάσεις για την Olivia Palermo και κυρίως για το στιλ της. Έχει καταφέρει πλέον η κάθε της εμφάνιση να είναι άξια να την κοπιάρεις, χωρίς να υπερβάλλει. Είναι πιστή στις γραμμές της, λατρεύει τα prints, τα οποία και αποθεώνει, δείχνει ξεκάθαρα την προτίμησή της στις μπαλαρίνες και τα loafers και όταν φοράει τζιν έχει πάντα έναν τρόπο να το κάνει να δείχνει κοριτσίστικο και κομψό.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη είναι μία ακόμα επιβεβαίωση όλων των παραπάνω. Η Olivia επέλεξε ένα total denim outfit, το φόρεσε με ροζ, ψηλοτάκουνα πέδιλα Charlotte Olympia και απογείωσε το trend.

A post shared by @theproject_c on

 

Το σημείο της διαφοροποίησης όμως δεν ήταν σαφώς τα πέδιλα, αλλά το κρουαζέ τζιν top που συνδύασε το τζιν παντελόνι της. Η διαφορά λοιπόν, είναι στα μανίκια που όπως μπορείς να δεις έχουν εντυπωσιακά ruffles. Έτσι, το ένα πολύ θηλυκό στοιχείο συνδέεται με το casual τζιν ύφασμα και η Olivia Palermo το εκμεταλλεύεται με το σωστό τρόπο και αναβαθμίζει στιλιστικά το denim στιλ.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Olivia στηρίζει το συγκεκριμένο στιλ. Το denim to denim φαίνεται να είναι ένας από τους συνδυασμούς που αγαπά στο street style και ιδού η απόδειξη.

ΑΝ ξέρεις να συνδυάζεις σωστά τα αξεσουάρ, τότε το denim outfit μπορεί να αποτελεί συχνά μία βάση για στιλιστικούς πειραματισμούς.

Τα πανωφόρια έχουν το δικό τους ρόλο και μπορούν κάλλιστα να δώσουν το αποτέλεσμα που θες στο total denim outfit.

Denim to denim και με τη τζιν φούστα για πιο lady-chic αποτέλεσμα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP