CELEBRITY STYLE

Η Olivia Palermo αποθεώνει το androgynous στιλ

Φαίνεται ότι η Olivia Palermo έχει πάντα τον τρόπο να μας εκπλήσσει, ευχάριστα πάντα, με την μοναδική αίσθηση που έχει για τη μόδα. Έχει ένα μοναδικό στιλ που την χαρακτηρίζει αλλά κάθε τόσο υιοθετεί μικρά στιλιστικά tricks που την ξεχωρίζουν.

Πρόσφατα, η όμορη Olivia βρέθηκε στο Λονδίνο για την παρουσίαση ενός νέου αρώματος με την υπογραφή της Aerin Lauder και της Alice Naylor-Leyland. Στο event που πραγματοποιήθηκε για το λανσάρισμα του αρώματος, η Olivia εμφανίστηκε με ένα chic, androgynous look σε λευκό και μαύρο. Επέλεξε ένα off-white κοστούμι σε πολύ απλή γραμμή, το οποίο συνδύασε με ένα loose μαύρο top, μαύρα oxford shoes και κόκκινο clutch. Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά είναι η μαύρη κορδέλα που έδεσε στο λαιμό της και έδινε μία θηλυκή πινελιά στο τελικό outfit.

 

Όσο για το beauty look, η Olivia έμεινε πιστή στο natural-glow μακιγιάζ της με ένα απλό πιάσιμο στα μαλλιά, ενώ είχε για ακόμα μία φορά κατακόκκινα νύχια.

Style tip: Κράτα αυτή τη στιλιστική παρέμβαση της Olivia με την κορδέλα. Έχε μία εύκαιρη κορδέλα σε μαύρο αλλά και σε άλλα χρώματα στο σπίτι το πιθανότερο είναι ότι θα σου φανεί χρήσιμη κάποια στιγμή. Είτε σε ένα androgynous outfit, όπως την είδες στην Olivia Palermo, είτε σε ένα πιο retro, ανάλογα πάντα με το προσωπικό σου στιλ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP