CELEBRITY STYLE

Style inspo: Η Olivia Culpo αποθεώνει το κόκκινο

Η Olivia Culpo είναι μία από τις πιο ενεργές celebrities στο Instgram και πλέον έχει εντυπωθεί στο μυαλό του κοινού της ως μία πηγή έμπνευσης. Η όμορφη Olivia έχει πάντα ένα δικό της τρόπο να οικειοποιείται τα trends που συχνά μπορείς να κοπιάρεις συνδυασμούς. Χωρίς να είναι υπερβολική, έχει καταφέρει να έχει ένα δικό της στιλ, το οποίο την ακολουθεί.

Λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Olivia Culpo σου έχει μία πολύ ωραία πρόταση. Ένα total κόκκινο σύνολο που είναι όσο εντυπωσιακό και γιορτινό χρειάζεται. Και το καλύτερο είναι ότι τόσο το παντελόνι όσο και το top μπορούν να φορεθούν μόνα τους και να δημιουργήσεις εξίσου εντυπωσιακά outfits. Γιατί τα πάρτι δεν τελειώνουν την Πρωτοχρονιά.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Το κόκκινο, vinyl παντελόνι ταιριάζει άψογα με τα λουστρίνι, επίσης κόκκινα booties, ενώ το πουλόβερ στις ίδιες αποχρώσεις φέρνει την ισορροπία στο outfit χωρίς να στερεί τη λάμψη από το σύνολο. Αν το κόκκινο σου φαίνεται υπερβολή, δοκίμασε ένα αντίστοιχο outfit σε μαύρο χρώμα.

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η Olivia Culpo δείχνει εμπιστοσύνη στο κόκκινο. Έχει ξανακάνει total red outfit σε πιο casual εκδοχή, σπάζοντας την μονοτονία με ένα ζευγάρι λευκά booties και λευκή belt bag.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/oliviaculpo