CELEBRITY STYLE

Ο λόγος που η Γαλλίδα, Soko, θα είναι το style icon της επόμενης σεζόν

Ο κόσμος της μόδας πάντα θα χρειάζεται μία επαναστάτρια και μόλις βρήκε μία στο πρόσωπο της Soko ή αλλιώς Stephanie Sokolinksi. Και Γαλλίδα επαναστάτρια; Ακόμα καλύτερα. Μία Γαλλίδα επαναστάτρια της μόδας που είναι το πρώην κορίτσι της Kristen Stewart και σε ταινία μαζί με την Lily-Rose Depp; Τώρα μιλάμε σωστά.

Η Soko, ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι αυτή τη στιγμή αγαπημένη μεγάλων brands όπως Gucci. Μαζί με τα ταλέντα της, η αισθητική της συγχρονίζεται απόλυτα με το επόμενο στιλιστικό κύμα που έρχεται το φθινόπωρο του 2016, το οποίο είναι ευδιάκριτα gothic και έντονα προσωπικό, δύο πράγματα τα οποία η Soko φαίνεται να προσφέρει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Κατά τη διάρκεια του Haute Couture Fashion Week, η Soko έγινε αναπόσπαστη παρουσία. Έχει βρεθεί να διασκεδάζει δίπλα στα άλλα ‘it-girls’ αυτή τη στιγμή -από τη Bella Hadid μέχρι την Kate Moss- και έχει εμφανιστεί με μερικά καταπληκτικά looks. Πάνω απ’ όλα, όμως, η Soko δείχνει να κάνει μία μικρή επανάσταση μέσα σ’ όλα. Ποιός άλλος θα εμφανιζόταν στις Κάννες με Βικτωριανού στιλ, μαύρο, δαντελένιο φόρεμα, με καρό κάλτσες και τεράστιες πλατφόρμες;

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας looks της Soko ως τώρα.