CELEBRITY STYLE

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Nicole Kidman στο κόκκινο χαλί των Καννών από το 1995 μέχρι σήμερα

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών έχει κάθε χρόνο (και) στιλιστικό ενδιαφέρον. Τα κορίτσια που περπατούν στο κόκκινο χαλί είναι πολλά αλλά λίγα είναι αυτά που ξεχωρίζουν για τη φινέτσα και τις σωστές επιλογές τους. Ναι, Nicole Kidman για εσένα μιλάμε, εσένα θέλουμε να χειροκροτήσουμε.

Μία από τις γυναίκες που κατάλαβε πολύ νωρίς τι της ταιριάζει και τι την κολακεύει. Το ύψος και το κορμί σίγουρα βοηθούν αλλά είναι πολύ εύκολο να πέσει στην παγίδα και να δείχνει βαρετή και άχαρη.

Η στιλιστική της εξέλιξη μέσα στην τελευταία 20ετία είναι αξιοσημείωτη. Ποτέ δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Παραμένει κομψή και συνεπής. Μεγαλώνει και αναπροσαρμόζει το στιλ της χωρίς να χάνει τη λάμψη του.

1995-2017. Αναδρομή στις καλύτερες εμφανίσεις που έχει κάνει στο κόκκινο χαλί των Καννών. Το 2017 είναι και επίσημα η πιο ”δυνατή” της χρονιά.

2017 με Rodarte

Εκπληκτική η πρώτη εμφάνιση της Nicole στις Κάννες με ένα midi φόρεμα από τον οίκο Rodarte. Τούλι και παγιέτα με αναγεννησιακό κόψιμο στο λαιμό.

Arthur Mola/Invision/AP

2017 με Dior

So, so, so sexy. Μία ημέρα πέρασε από το Rodarte και το Dior δεν άργησε να φανεί. Ο γαλλικός οίκος είναι άλλωστε από τους πολύ αγαπημένους της ηθοποιού. Οι γραμμές τους της ταιριάζουν και η εφαρμογή των ρούχων κολακεύουν το ψηλόλιγνο κορμί της.

Arthur Mola/Invision/AP

2017 με Calvin Klein

Και το φόρεμα που προκάλεσε πανικό. Χρειάστηκαν 150 ώρες δουλειάς και 160 μέτρα μεταξένιο τούλι για να καταφέρει ο Raf Simons μα δημιουργήσει τη λευκή φούστα της Kidman.

Arthur Mola/Invision/AP

2014 με Armani Privé

Στην πρεμιέρα του ”Grace of Monaco” επιλέγει μία μακριά τουαλέτα Armani Privé σε μπλε ραφ με περίτεχνα κεντήματα στο μπούστο. Τα πιασμένα μαλλιά της άφηναν ακάλυπτους τους ώμους της.

Joel Ryan/Invision/AP

2014 με Altuzarra

Με λίγες ημέρες διαφορά η Altuzarra δημιουργία κλέβει το χειροκρότημα και των πιο απαιτητικών. Είναι πιο Grace, είναι πιο Nicole. Το λευκό της ταιριάζει και είναι ιδανικό για τα χρώματά της.

AP Photo/Alastair Grant

2013 με Valentino

Valentino Haute Couture για μία εμφάνιση που δίχασε. Οι περισσότεροι τη βρήκαν κομψή, υπήρξαν όμως και λίγοι που θεώρησαν πως είναι βαρετή και μία από τα ίδια. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να φορέσουν τέτοιο ρούχο. Μπροκάρ δαντέλα με high-necked κόψιμο.

AP Photo/Lionel Cironneau

2013 με L’Wren Scott

Μακριά στράπλες τουαλέτα από τη σχεδιάστρια L’Wren Scott, στενή φίλη της Kidman. Τα μαλλιά ήταν το μόνο ”ατυχές” σημείο της εμφάνισης .

Joel Ryan/Invision/AP, file

2013 με Dior

Και πάλι Dior Haute Couture στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Καννών το 2013. Φοβερό κόψιμο, σωστό μήκος, τέλεια παπούτσια και εξαιρετικό πιάσιμο στα μαλλιά. Λευκό με πινελιές έντονων χρωμάτων στο μπούστο και στο τελείωμα.

Todd Williamson/Invision/AP, file

2012 με Lanvin

Σέξι με κατακόκκινο Lanvin σε στιλ αρχαιοελληνικό. Το πιάσιμο στο λαιμό είναι ό,τι καλύτερο έχουμε δει από εκείνη. Την εμφάνισή της στην πρεμιέρα του ”Paperboy” τη θυμούνται όλοι.

AP Photo/Francois Mori

2012 με Ralph Lauren

Μακριά στενή τουαλέτα με ντεκολτέ σε μαύρο και χρυσό δια χειρός Ralph Lauren. Στην πρεμιέρα της ταινίας ”Hemingway & Gellhorn” έπιασε πάνω τα μαλλιά της και άφησε τους ώμους για ακόμα μία φορά ακάλυπτους.

AP Photo/Jonathan Short

2003 με Pucci

Πίσω στο 2003 οι επιλογές της Nicole ήταν πιο τολμηρές. Με ένα εντυπωσιακό Pucci σε φούξια χρώμα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ”Dogsville” εντυπωσιάζοντας. Στην πιο ξανθιά απόχρωση που την έχουμε δει με τονισμένα χείλη και μόνο.

AP Photo/Lionel Cironneau

2001 με Prada

Στην προώθηση του ”Moulin Rouge” το 2001 στις Κάννες η Kidman φορά ένα κόκκινο qipao Prada, πιάνει με παιχνιδιάρικο τρόπο τα μαλλιά μισά-μισά και τρελαίνει τους φωτογράφους. Από τις πιο απλές αλλά και πιο κομψές της εμφανίσεις.

AP Photo/Lionel Cironneau

1995 με Gianni Versace

Το πρώτο look που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε Κάννες και Nicole Kidman είναι το ροζ deux pieces του Gianni Versace που επέλεξε η ηθοποιός το 1995 στην πρεμιέρα του ”To Die For”. Εξαιρετική.

AP Photo/Remy de la Mauviniere

 

Κεντρική Φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP