CELEBRITY STYLE

Η Naomi Campbell με κόσμημα Ελληνίδας σχεδιάστριας στα CFDA Awards

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Naomi Campbell είναι ένα από τα ενεργά top models των περασμένων δεκαετιών που δεν δείχνει να έχει χάσει καθόλου τη φόρμα της. Η σχέση της με τη μόδα είναι στενή και η ίδια έχει αποφασίσει να δώσει «τα φώτα» της σε αυτό τον κόσμο που την ανέδειξε με φιλανθρωπικές δράσεις. Πέραν όλων όμως, η Naomi Campbell διατηρεί ακόμα μία άψογη σιλουέτα και συνεχίζει να προκαλεί θετικές εντυπώσεις με τις επίσημες εμφανίσεις της, όπως αυτή στα πρόσφατα CFDA Awards με το κόκκινο φόρεμα του Calvin Klein.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Από μόνο του το φόρεμα ήταν εντυπωσιακό, πόσο μάλλον φορεμένο από την Naomi, η οποία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με κοσμήματα Tiffany & Co. αλλά και με ένα pendant της Ελληνίδας σχεδιάστριας κοσμημάτων Λητούς Καρακωστάνογλου. Πρόκειται για κομμάτι από τη συλλογή “Tu Es Partout” με το μάτι ως κεντρικό στοιχείο των κοσμημάτων αυτής. Η Naomi διάλεξε το Petit Bleu Necklace, το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα στην εμφάνισή της και το μπλε χρώμα κάνει μία διακριτική αντίθεση με το έντονο κόκκινο του φορέματος που τραβάει τα βλέμματα.

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα κοσμήματα Lito επιλέγονται από celebrities, όπως η Katy Perry και η αλήθεια είναι ότι τα σχέδιά της είναι σαφώς ιδιαίτερης αισθητικής. Minimal αλλά και εντυπωσιακά, έχουν πολλές φορές χρησιμοποιηθεί σε fashion shows διάσημων brands, αφού συνδυάζουν την μοντέρνα αισθητική με την απλότητα, έχοντας πάντα το ελληνικό στοιχείο ως σημείο αναφοράς.

 

Όλη τη συλλογή Tu Es Partout μπορείς να βρεις στο επίσημο site Lito, αλλά και πολλές ακόμα συλλογές με κοσμήματα που σίγουρα απευθύνονται στον πιο κομψό και θηλυκό σου εαυτό.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP