CELEBRITY STYLE

Ο λόγος που συζητάνε όλοι το φόρεμα της Michelle Obama

Σε λίγο καιρό, οι Obamas δεν θα βρίσκονται στον Λευκό Οίκο, πράγμα που σημαίνει πως η περίοδος που ήταν η πρώτη οικογένεια έρχεται στο τέλος της. Η τελευταία τους εκδήλωση, Kennedy Center Honors, λειτούργησε και ως αποχαιρετιστήρια στους Obamas.

Όπως συνήθως, όταν κατέφθασαν οι Obamas, όλα τα βλέμματα στράφηκαν προς την Michelle που έχει κατακτήσει επάξια τον τίτλο του style icon κατά τη διάρκεια των χρόνων. Η Πρώτη Κυρία φόρεσε ένα πράσινο Gucci φόρεμα, τόσο υπέροχο, που πραγματικά θα μας λείψει το στιλ της. Και ενώ μπορεί να μοιάζει σαν μία ακόμη όμορφη τουαλέτα, υπάρχει και κάτι άλλο.

© Getty Images / Ideal Image

Η επιλογή της Οbama να φορέσει το φόρεμα, δημιουργία του Ιταλού σχεδιαστή, έγινε την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Matteo Renzi, παραιτήθηκε μετά από το δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ήταν η πρώτη φορά που η Michelle φόρεσε δημιουργία μη-Αμερικανού σχεδιαστή στο Kennedy Center Honors, σύμφωνα με το New York Times. Για την ακρίβεια, είναι η δεύτερη φορά που φοράει Gucci “με την πρώτη να είναι στην εκπομπή Ellen τον Σεπτέμβριο”, σύμφωνα με το Vanity Fair.

© Getty Images / Ideal Image

Είτε το φόρεμα της Michelle ήταν ένα μήνυμα στον Renzi και το Ιταλικό Δημοκρατικό κόμμα, είτε όχι, έδειχνε υπέροχη. Θα μας λείψει πραγματικά η αίσθηση του στιλ της!