BARACK OBAMA

H Michelle Obama φοράει το τελευταίο της (αξιομνημόνευτο) look ως Πρώτη Κυρία

Η Michelle Obama απέδειξε τις εκπληκτικές στιλιστικές της ικανότητες κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, ωστόσο, δεν ξέρουμε κατά πόσο ήταν εύκολο να αποφασίσει τι θα φορέσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων της ωρών στο Λευκό Οίκο.

Όταν, όμως, εκείνη και ο σύζυγός της Barack Obama έφτασαν στην Washington, D.C για την τελετή ορκωμοσίας του Trump ήταν ξεκάθαρο πως βρήκε το τέλειο look. Ήρεμη και χαλαρή, εμφανίστηκε στις σκάλες σε ένα κλασσικό βουργουνδί midi φόρεμα σε A-line το οποίο θύμισε πολύ τις πρώτες της στιλιστικές στιγμές ως Πρώτη Κυρία. Χωρίς αξεσουάρ και με τα μαλλιά της σε έναν όμορφο κότσο, δεν θα μπορούσε να είχε βρει πιο ντελικάτη προσέγγιση για να αποχαιρετήσει την Αμερική.

© Getty Images / Ideal Image

Η Obama φόρεσε μόνο μία λεπτή ζώνη στη μέση της και ένα ζευγάρι μαύρες, κλασσικές γόβες, κατάλληλες για την περίσταση. Δίνοντας ένα μικρό φιλί με τον σύζυγό της, η 44η Πρώτη Κυρία άφησε τη θέση της με χάρη και κομψότητα. Σε μία γλυκόπικρη στιγμή, όπως πάντα, ανήλθε στο ύψος των περιστάσεων με απόλυτο στιλ.

© Getty Images / Ideal Image