CELEBRITY STYLE

Το στιλιστικό λάθος που δεν πρόσεξες στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle μετά το γάμο

Ian Vogler/Pool Photo via AP

Την λένε Meghan Markle και είναι το πρόσωπο των ημερών. Η Αμερικανίδα ηθοποιός και επίσημα πια μέλος της βασιλική οικογένειας της Μ. Βρετανίας φαίνεται ότι έχει ήδη γίνει αγαπητή στο κοινό. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry ξεκίνησαν να διαρρέουν και να γράφονται διάφορα. Αν και μερικά χρόνια πριν, μία κοπέλα με το δικό της προφίλ ήταν outsider για νύφη στο παλάτι, -όλα όσα φοβόταν το παλάτι, είπε η Δέσποινα Δημά και δεν έχει άδικο- φαίνεται ότι έχει κερδίσει την εύνοιά του ή τουλάχιστον έτσι φανταζόμαστε όλοι.

Η ατίθαση μέχρι πρότινος, Meghan Markle που αγνοούσε το βασιλικό πρωτόκολλο και έσπαγε τους κανονισμούς του παλατιού, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιπα Harry, φαίνεται ότι πλέον πρέπει να συμμορφωθεί και η πρώτη εμφάνισή της μετά τον γάμο, ως Δούκισσα του Sussex πια το επιβεβαιώνει.

Η όμορφη Meghan εμφανίστηκε με ένα pale pink outfit, φόρεσε καπέλο, έκανε πιο αυστηρό το updo της, κράτησε clutch και έβαλε καλσόν. Έχουμε αναφέρει πολλές φορές την απαίτηση της βασίλισσας για όλα τα παραπάνω και κυρίως με το καλσόν. Η βασίλισσα Ελισάβετ απαιτεί σε κάθε της κάλεσμα ή επίσημη εμφάνιση που αφορά στο παλάτι όλες οι καλεσμένες αλλά και μέλη της οικογένειάς της να φορούν καλσόν στο χρώμα του δέρματος, ακόμα και με midi φούστα ή φόρεμα.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Η Meghan Markle πριν πάρει επίσημα τον τίτλο το απέφευγε ακόμα και στις εμφανίσεις της τις κρύες μέρες. Χθες όμως, αν και το Λονδίνο είχε περίπου 22 βαθμούς, συμβιβάστηκε με τον κανονισμό και φόρεσε καλσόν. Προφανώς, αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους φανατικούς της βασιλικής οικογένειας και μάλιστα από πολλούς σχολιάστηκε αρνητικά και με μία δόση χιούμορ, σχετικά με την λάθος απόχρωση.

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Dominic Lipinski/Pool Photo via AP

Η αλήθεια είναι ότι το καλσόν από την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle ήταν λίγο πιο ανοιχτό από ό,τι θα έπρεπε και παράταιρο από την σκουρόχρωμη επιδερμίδα της. Στο twitter, τα σχόλια πήραν φωτιά και με πολλούς χρήστες να θεωρούν ότι το καλσόν ήταν της Kate Middleton ή ότι δανείστηκε ένα από την Camilla την τελευταία στιγμή.

 

Τι συνέβη στην πραγματικότητα δεν θα το μάθουμε ποτέ, αλλά ευχόμαστε η στιλίστριά της να έχει δει τα καλοπροαίρετα σχόλια και να ψάξει να βρει την ιδανική απόχρωση στα καλσόν για την Meghan Markle.

 

Κεντρική φωτογραφία: Ian Vogler/Pool Photo via AP