CELEBRITY STYLE

Το πολύτιμο δώρο της Meghan Markle στην Kate Middleton

Chris Jackson/Pool via AP

Μάλλον θα μπορούσαμε να συζητάμε και να αναλύουμε τον βασιλικό γάμο του Harry και της Meghan για τουλάχιστον έναν μήνα ακόμα. Τόσες λεπτομέρειες και άλλοι τόσοι συμβολισμοί σιγά σιγά γίνονται γνωστοί, όπως το περιεχόμενο της μπομπονιέρας ή την κατάληξη των λουλουδιών του γάμου. Ανάμεσα σε όλα αυτά, μαθεύτηκε και το δώρο που έκανε η Δούκισσα του Sussex πλέον, στην Kate Middleton και στις φίλες της.

H Meghan Markle για τις φίλες της δεν αρκέστηκε στο συλλεκτικό τσαντάκι που είχαν για μπομπονιέρα, αλλά βρήκε έναν άλλο τρόπο να τις ευχαριστήσει και να δημιουργήσει μία γλυκιά ανάμνηση από αυτό τον γάμο. Ζήτησε από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Lisette Polny, του brand Zofia Day, να σχεδιάσει ένα βραχιόλι ειδικά για το γάμο. Έτσι, ένα διακριτικό και κομψό βραχιόλι από ροζ χρυσό που κόστιζε 334 λίρες (380 ευρώ) έλαβαν 7 από τα πιο κοντινά της άτομα. Μεταξύ αυτών ήταν η Kate Middleton, η κολλητή της φίλη Benita Litt και οι δύο κόρες της που είναι βαφτιστήρια της καθώς και η στιλίστριά της Jessica Mulroney και η κόρη της.

 

Το βραχιόλι ονομάστηκε “Kensington Bracelet” και η δημιουργός του δήλωσε ότι είναι τιμή της να συμμετέχει με κάποιο τρόπο σε ένα τέτοιο γεγονός.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool via AP