CELEBRITY STYLE

Τα πρώτα σκίτσα για το νυφικό της Meghan Markle μόλις δημοσιεύτηκαν

Η ημερομηνία ορίστηκε για το γάμο της χρονιάς και οι προετοιμασίες προφανώς έχουν ξεκινήσει. Ο λόγος γίνεται για τον βασιλικό γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, ο οποίος θα γίνει στις 19 Μαΐου στο εκκλησάκι του St. George, στο Windsor Castle.

Εκτός από τις πρώτες λεπτομέρειες, αυτό που απασχολεί το φανατικό κοινό του παλατιού αλλά και τον κόσμο της μόδας είναι ποιος θα σχεδιάσει το νυφικό της Meghan Markle σε πρώτη φάση αλλά και το πώς θα μοιάζει.

Πρόσφατα διέρρευσαν 2 πιθανά σχέδια από την Ισραηλινή σχεδιάστρια Inbal Dror, για το νυφικό που θα φορέσει η Meghan Markle. Η Inbal Dror είναι γνωστή για τις νυφικές και βραδινές της δημιουργίες και δε θα μπορούσε να μην βάλει τα δυνατά της έτσι ώστε να κατακτήσει την καρδιά της μέλλουσας νύφης αλλά και την εκτίμηση του παλατιού.

Όταν της ζητήθηκε από το βρετανικό παλάτι να σχεδιάσει ένα νυφικό για την Meghan Markle, η σχεδιάστρια έπρεπε να λάβει υπόψη τις απαιτήσεις της νύφης αλλά και τους ενδυματολογικούς κανόνες του βρετανικού παλατιού. Έτσι, σχεδίασε 2 διαφορετικά νυφικά, τα σκίτσα των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα.

A post shared by Xnet Fashion (@xnet_fashion) on

 

Το πρώτο νυφικό είναι σαφώς πιο sexy, με σύγχρονο σχεδιασμό, ιδανικό να αγκαλιάσει και να αναδείξει τη γυναικεία σιλουέτα.

 

Η δεύτερη εκδοχή μοιάζει περισσότερο πριγκιπική και φαίνεται να υπακούει στα θέλω του παλατιού.

Πήραμε μία πρώτη γεύση σχετικά με το νυφικό της, ωστόσο περιμένουμε να μάθουμε ποιον σχεδιαστή θα αποφασίσει να εμπιστευτεί η Meghan Markle.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP