CELEBRITY STYLE

Πόσο έχει κοστίσει η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle μετά το βασιλικό γάμο

Joe Giddens/PA via AP

Από τη στιγμή που μάθαμε τα ευχάριστα των αρραβώνων της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, το ενδιαφέρον για το στιλ της πλέον Δούκισσας του Sussex αυξήθηκε κατά πολύ. Αν και στην αρχή δεν είχε πείσει καθόλου για την κομψή αίσθηση του γούστου και η σύγκριση υπέρ της Kate Middleton ήταν αναπόφευκτη, σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται και από την νυφική της εμφάνιση κι έπειτα η Meghan άρχισε να κάνει πολύ στιλάτες εμφανίσεις που όντως δεν μπορείς παρά να τις θαυμάσεις.

Αυτό όμως που έχει κάνει επίσης αίσθηση, εκτός από την αλλαγή της στιλιστικά είναι και το συνολικό ποσό που έχει ξοδέψει από τη μέρα που πήρε τον τίτλο της Δούκισσας του Sussex. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Daily Mail, η Meghan Markle έχει ξοδέψει 155,575 λίρες (περίπου 180.000 ευρώ) για 15 outfits, όπως αυτό το φόρεμα custom-made Givenchy που φόρεσε στην κοινή της εμφάνιση με τη βασίλισσα ή εκείνο το κίτρινο του Brandon Maxwell που διάλεξε για πρόσφατη κοινή εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Harry.

Φυσικά αυτό το ποσό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο και σχεδόν αυτόματα συγκρίνεται με τα έξοδα της Kate Middleton για τον ίδιο σκοπό. Η Δούκισσα του Cambridge, που είναι γνωστό ότι πολλές φορές φοράει ξανά τα ίδια κομμάτια από την ντουλάπα της και ότι έχει αδυναμία σε Βρετανούς σχεδιαστές, ξόδεψε μόλις 119,000 λίρες (περίπου 135.000 ευρώ) για όλο το 2017.

Η διαφορά είναι ομολογουμένως αισθητή, συνυπολογίζοντας ακόμα και ότι η Kate Middleton έκανε μια παύση των δημόσιων και επίσημων εμφανίσεών της για λίγο καιρό, λόγω της γέννησης του μικρού πρίγκιπα Louis. Αν σκεφτείς επίσης, ότι τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν μπορούν να δεχθούν δώρα ή δάνεια από κανέναν, τότε μπορείς να καταλάβεις ότι ο Harry δεν είναι καθόλου τσιγκούνης. Αντίθετα, δεν χαλάει χατίρι στην Meghan, η οποία -ανεξάρτητα από τα έξοδα- οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στιλιστικά.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

Κεντρική φωτογραφία: Joe Giddens/PA via AP