CELEBRITY STYLE

H Meghan Markle σπάει στιλιστικό κανόνα του παλατιού και κάνει μία εξαιρετική total black εμφάνιση

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Η Meghan Markle φαίνεται ότι έχει βάλει κι εκείνη του δικούς της κανόνες και το παλάτι ήταν μάλλον έτοιμο να τους δεχθεί. Η μέλλουσα νύφη έχει ήδη καταφέρει να σπάσει το πρωτόκολλο με μία δημόσια, επίσημη εμφάνιση με τον πρίγκιπα Harry εκπροσωπώντας το παλάτι και τώρα παραβλέπει έναν ακόμα άτυπο κανόνα και κάνει μία εξαιρετικά classy εμφάνιση.

Πλάι στον πρίγκιπα Harry, η όμορφη Meghan έκανε μία total black εμφάνιση επιλέγοντας ένα φόρεμα, σχεδιασμένο με έμπνευση από το iconic στιλ της Jackie O’, μαύρα ψηλοτάκουνα παπούτσια που δένουν στον αστράγαλο και μαύρο clutch.

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Chris Jackson/Pool Photo via AP 

Η αλήθεια είναι ότι σύμφωνα με τους κανόνες του παλατιού το μαύρο είναι ένα χρώμα που δεν φοριέται σε events εκτός αν πρόκειται για κηδείες. Όμως η Meghan φαίνεται να μένει ανεπηρέαστη ακολουθώντας το παράδειγμα της Diana, η οποία έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στο μαύρο και στον all time classic χαρακτήρα του.

Chris Jackson/Pool Photo via AP

Chris Jackson/Pool Photo via AP 

Το γεωμετρικό ντεκολτέ έδωσε στο LBD ό,τι χρειαζόταν για να ξεχωρίσει ενώ το messy updo αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Σε αυτό το σημείο να σου θυμίσω και την αμέσως προηγούμενη εμφάνισή της με το υπέροχο ριγέ φόρεμα και να παραδεχθώ ότι πολύ γρήγορα η Meghan Markle έχει βελτιώσει το στιλ της, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες του νέου της πραγματικού ρόλου αυτή τη φορά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Jackson/Pool Photo via AP