CELEBRITY STYLE

H Meghan Markle και το πανάκριβο χριστουγεννιάτικο outfit

H Meghan Markle μπορεί να μην έχει ακόμα παντρευτεί τον πρίγκιπα Harry, αλλά είναι ξεκάθαρα μέλος της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας. Έτσι τα Χριστούγεννα πόζαρε μαζί με την Kate Middleton και όλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας για την αναμνηστική φωτογραφία.

Αυτό όμως που έκανε εντύπωση ήταν το outfit της. Η Meghan Markle έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη της επίσημη, χριστουγεννιάτικη εμφάνιση και η αλήθεια είναι ότι κόστισε κάτι παραπάνω.

AP Photo/Alastair Grant

Επέλεξε ένα μπεζ παλτό Sentaler ($1,295), ενός αγαπημένου brand της Kate, καστόρινες μπότες Stuart Weitzman ($798) και κράτησε ένα τσαντάκι Chloé ($1,550). Φυσικά, τα πανάκριβα διαμαντένια σκουλαρίκια της ($5,995) δεν πέρασαν απαρατήρητα.

AP Photo/Alastair Grant

Δεν τα πήγε κι άσχημα για πρώτη φορά, αλλά νομίζω έχει ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσει για να φτάσει την φυσική κομψότητα της Kate.

AP Photo/Alastair Grant

Προφανώς είναι νωρίς να συγκρίνουμε ακόμα τις δύο κυρίες, αλλά σίγουρα η Meghan θα μπορούσε και καλύτερα. Δεν έκανε κάποιο στιλιστικό λάθος αλλά κινήθηκε σε τόσο ασφαλείς και κλασικές επιλογές που το αποτέλεσμα δεν μπορεί κανείς να πει ότι εντυπωσίασε.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant