CELEBRITY STYLE

Η δεύτερη νυφική εμφάνιση της Meghan Markle με δημιουργία Stella McCartney

Steve Parsons/pool photo via AP

Ο βασιλικός γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle γράφτηκε στην ιστορία. Αναμφίβολα, το γεγονός της χρονιάς άφησε απόλυτα ικανοποιημένους τους φανατικούς της βασιλικής οικογένειας, ενώ η νυφική εμφάνιση της Meghan ήταν χωρίς αμφιβολία αντάξια των βασιλικών δεδομένων. Η Claire Keller, creative director του οίκου Givenchy φρόντισε για μία εξαιρετική εμφάνιση στην γαμήλια τελετή με ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα και ένα εντυπωσιακό πέπλο που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Steve Parsons/pool photo via AP

Steve Parsons/pool photo via AP

Ωστόσο, η Meghan Markle έκανε και δεύτερη νυφική εμφάνιση, λίγες ώρες μετά την τελετή. Για την γαμήλια δεξίωση, η όμορφη Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα λευκό νυφικό φόρεμα της βρετανίδας σχεδιάστριας Stella McCartney, εξίσου λιτό και σε μινιμαλιστική γραμμή. Πρόκειται για ένα halterneck, μακρύ φόρεμα που τόνιζε τους ώμους της ενώ ήταν όσο μακρύ χρειαζόταν για την περίσταση, που συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκές γόβες.

Steve Parsons/pool photo via AP

Steve Parsons/pool photo via AP

Η όμορφη Meghan μαζί με την σύζυγό της πρίγκιπα Harry, ο οποίος φόρεσε ένα κλασσικό smocking, μεταφέρθηκαν στην γαμήλια δεξίωση με μία γαλάζια Jaguar και εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον.

Κεντρική φωτογραφία: Steve Parsons/pool photo via AP