CELEBRITY STYLE

Αυτός είναι οίκος που θα σχεδιάσει το νυφικό της Meghan Markle

Yui Mok/PA via AP

Η Meghan Markle ετοιμάζεται πυρετωδώς για το πριγκιπικό γάμο της με τον πρίγκιπα Harry που θα γίνει τον Μάιο και αν κάτι περιμένουμε όλοι είναι να τη δούμε ντυμένη νυφούλα. Από την ανακοίνωση κιόλας του γάμου, οι φήμες για τον σχεδιαστή που θα αναλάβει να σχεδιάσει το νυφικό της είναι πολλές και μάλιστα έχει ακουστεί και το όνομα του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos.

Πρόσφατα όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο οίκος που έχει αναλάβει το νυφικό της Meghan Markle είναι ο Ralph & Russo, ένα σχεδιαστικό δίδυμο που είναι γνωστό για της υψηλής ραπτικής δημιουργίες του, αλλά και για τα κεντημένα με κρύσταλλα φορέματά του. Αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί από καμία μεριά, φήμες λένε ότι η Meghan Markle κάνει τις πρόβες του νυφικού της στο ατελιέ του οίκου στην περιοχή Mayfair. Δεδομένου, ότι το budget που διαθέτει το παλάτι είναι τα 550,000 δολάρια το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.

Αν σκεφτείς και τις δημιουργίες Ralph & Russo που έχουν ήδη φορεθεί και παρουσιαστεί, τότε το νυφικό της Meghan θα συζητηθεί αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι η Meghan Markle είναι ήδη έτοιμη να αναλάβει τα νέα της καθήκοντα και γεμάτη αυτοπεποίθηση για να στηρίξει ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό νυφικό. Δεν ξέρουμε αν θα είναι πιστή στους ενδυματολογικούς κανόνες τους παλατιού, αλλά φαίνεται ότι η Βασίλισσα είναι αρκετά ελαστική με την προσεχώς Δούκισσα Meghan Markle.

 

Να σημειωθεί ότι τα φορέματα του Ralph & Russo ξεκινούν από τα 57,000 δολάρια και να σου θυμίσω ότι το φόρεμα του αρραβώνα της Meghan έφερε την υπογραφή του εν λόγω οίκου και κόστισε 106,000 δολάρια. Αναμένεται η επιβεβαίωση για  να μπορούμε να κάνουμε εικασίες για τη γραμμή και το ύφος του πολυσυζητημένου νυφικού.

 

Κεντρική φωτογραφία: Yui Mok/PA via AP