CELEBRITY STYLE

Style File: Αναλυτικά όλες οι εμφανίσεις της Μαίρης Συνατσάκη στο MadWalk

Για 7η συνεχή χρονιά το MadWalk by Aperol Spritz, ένα show που έχει γίνει θεσμός, ένωσε τη μόδα με τη μουσική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα stage γεμάτο ζωντάνια, μόδα, ομορφιά και δυνατή μουσική αποζημίωσε όσους ήταν εκεί. Οικοδεσπότες του fashion music project ήταν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Η Μαίρη Συνατσάκη όπως ήταν αναμενόμενο, απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι δε φέρει τυχαία τον τίτλο του it girl. Τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στο stage, η παρουσιάστρια επέλεξε μοναδικά outfits που τη μεταμόρφωναν από πριγκίπισσα σε ένα cool girl. Το styling όλων των outfits της Μαίρης επιμελήθηκε ο Άρης Γεωργιάδης, ενώ το makeup ήταν από τη Γωγώ Νικηφοράκη και το hairstyle από τον Σπύρο Σαμοΐλη.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα outfits της βραδιάς.

Red carpet look

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Η Μαίρη Συνατσάκη εμφανίστηκε στο MadWalk by Aperol Spritz με μία ρομαντική δημιουργία BSB και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά πέδιλα Sophia Webster.

 

Το princess style ολοκλήρωσε με ένα full top bun με κορδέλα και φυσικό μακιγιάζ με ελαφρώς τονισμένα μάτια.

Runway Looks

Φωτογραφίες: theophilos

#1

Τον Έλληνα σχεδιαστή Στέλιο Κουδουνάρη επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού με το ιδιαίτερο styling, ενώ τα wedges ήταν custom made Envie Shoes.

#2

Το δεύτερο φόρεμα έφερε την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou, ενώ οι ιδιαίτερες μπότες ήταν custom made από Envie Shoes.

#3

Σαν ένα σύγχρονο disco girl με ένα body Vrettos Vrettakos και με custom made denim παντελόνι BSB. Το choker που ολοκλήρωσε το look ήταν Swarovski.

#4

To mix & match σε μία funky εκδοχή στο 4o outfit με top και leopard pants από τη Celia Kritharioti και πέδιλα Envie Shoes.

 

#5

Εδώ η Patricia Field, ο Apostolos Mitropoulos μαζί με τους Scooterlaforge και These Pink Lips δημιούργησαν τον κορσέ και το t-shirt που η Μαίρη φορούσε ως φόρεμα με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι over-the-knee custom made Envie Shoes μπότες.

#6

Η πιο casual εμφάνιση της βραδιάς με denim παντελόνι από προσωπική συλλογή και ένα απλό λευκό t-shirt BSB.

#7

Λίγο πριν το τέλος, η Μαίρη εμφανίστηκε στο stage με μία αστραφτερή custom made σαλοπέτα BSB official και διάφανα πέδιλα Envie Shoes, επίσης σχεδιασμένα για τη βραδιά.

 

#8

Το outfit για το κλείσιμο του show ήταν ένα nude στενό φόρεμα με μία κόκκινη καρδιά που έσπαγε τη μονοτονία από τους Deux Hommes.

 

Κεντρική φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson