CELEBRITY STYLE

Πώς να φορέσεις φαρδιά παντελόνα, όπως η Μαρία Ηλιάκη

Η φαρδιά παντελόνα είναι ένα ρούχο το οποίο έχει ιδιαίτερα κολακευτική φύση, αφού συχνά κρύβει κομμάτια που ίσως να μην θέλεις να αναδείξεις και συγχρόνως δίνει ύψος αν συνδυαστεί σωστά. Ένα παράδειγμα σωστού στιλιστικού συνδυασμού είναι αυτό της Μαρίας Ηλιάκη, η οποία όχι μόνο μας δείχνει πώς να φορέσουμε την παντελόνα αλλά μας δίνει και tip για το hot χρώμα του 2017.

Η Μαρία φόρεσε μία φαρδιά παντελόνα της εταιρείας Eclectic Soiree στο χρώμα της σκουριάς όπως το αναφέρει και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (ή αλλιώς κεραμιδί), την οποία συνδύασε με ένα πλεκτό πουλόβερ στην ίδια χρωματική παλέτα σε πολύ πιο έντονη απόχρωση.

Και τα δύο ρούχα κινούνται στους τόνους του πορτοκαλί, το οποίο είναι πράγματι ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το 2017, ενώ η Μαρία συμπλήρωσε το look με έναν καρό φιόγκο στα μαλλιά.

Το χρωμα της σκουριάς ειναι hot#mariailiakigr #instastyle

A photo posted by marakiiliaki (@marakiiliaki) on

 

Συνδύασε την φαρδιά παντελόνα με ένα στενό top για να δημιουργήσεις ισορροπία στις αναλογίες και φόρα ένα ζευγάρι ψηλά παπούτσια για να δώσεις ακόμα περισσότερο ύψος. Διάλεξε γήινες αποχρώσεις για να είναι το look σου απόλυτα χειμερινό.