CELEBRITY STYLE

Η Μαρία Ηλιάκη φοράει το πιο sexy ρούχο των Χριστουγέννων

Μάλλον βρίσκεσαι σε αναζήτηση του γιορτινού σου outfit και από το μυαλό σου περνάνε τόσα πολλά. Ένα μαύρο φόρεμα είναι πάντα χρήσιμο, αλλά πόσο πολύ θέλεις να φορέσεις αυτή την sequined πολύχρωμη φούστα ή το metallic παντελόνι σου; Η Μαρία Ηλιάκη σου έχει μία glam αλλά και εύκολη λύση για να δημιουργήσεις ένα sexy outfit με ρούχα που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όλη τη χρονιά.

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki) on

 Μπορείς να δεις όλο το look αναλυτικά στο mariailiaki.gr

Μία metallic, mini φούστα με ψηλοτάκουνες μαύρες over the knee μπότες και ένα ιδιαίτερο body από την νέα συλλογή ”The C Edition” ήταν οι επιλογές της Μαρίας Ηλιάκη. Χωρίς αμφιβολία μπορείς να δημιουργήσεις κι εσύ ένα αντίστοιχο outfit για το ρεβεγιόν. Επένδυσε σε ένα καλό body από βελούδο και ιδιαίτερες διαφάνειες και φόρεσέ το με τη mini ή midi φούστα σου, αλλά και μέσα από το σακάκι σου, σε περίπτωση που επιλέξεις ένα πιο formal ή androgynous look.

Αυτό της Μαρίας Ηλιάκη είναι το ”Eleftheria” body και είναι ιδανικό κομμάτι για τα γιορτινά σου looks. Χωρίς να είναι υπερβολικό, κερδίζει τις εντυπώσεις με τα ιδιαίτερα μανίκια του και ανάλογα το στιλ σου μπορείς να το εντάξεις σε ένα sexy ή ρομαντικό outfit.

Δώσε έμφαση στην κομψή πλάτη που το κάνει ακόμα πιο κολακευτικό, χαρίζοντας μία ακόμα πινελιά θηλυκότητας στη σιλουέτα σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/marakiiliaki