CELEBRITY STYLE

Μόνο η Jennifer Lopez θα φορούσε τόσο τολμηρό φόρεμα

Πρόσφατα αποκάλυψε πως παλιότερα μισούσε τις καμπύλες της. Αλλά η Jennifer Lopez δεν φοβήθηκε να αναδείξει την παγκοσμίου φήμης φιγούρα και της σε ένα πορτοκαλί φόρεμα, όταν παρευρέθηκε σε έρανο για την Hilary Clinton στη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα.

Η 46χρονη έντυσε τις καμπύλες της με μία midi τουαλέτα που τράβηξε τα βλέμματα και αποτελούταν από ένα απίστευτα τολμηρό κόψιμο που έφτανε μέχρι ψηλά στους μηρούς της, καταφθάνοντας στο σπίτι του Harvey Weinstein και της σχεδιάστριας μόδας συζύγου του, Georgina Chapman, στο Μανχάταν. Το φόρεμα έδενε γύρω απ’ το λαιμό ενώ το τριγωνικό κόψιμο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της.

 

Παρ’ όλα αυτά, η τραγουδίστρια παραλίγο να έχει μια στιλιστική δυσλειτουργία, αφού το τολμηρό κόψιμο του φορέματός της έφτανε μέχρι αρκετά ψηλά και ένα εκατοστό από το -σίγουρα στιλάτο- εσώρουχό της.

 

Το look συμπλήρωσε με τσάντα με καρφάκια, Christian Louboutin, γυαλία cat-eye, έντονο κραγιόν και κομψές, ψηλές γόβες σε σκούρο πορτοκαλί. Το φόρεμα παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε το κέντρο της προσοχής και το συγκεκριμένο ανήκει σε μία Αυστραλέζικη εταιρεία, ονόματι C/meo Collective, της οποίας οι fans περιλαμβάνει τις Gigi Hadid και Koyrtney Kardashian.

 

Για μία ακόμη φορά η J-Lo κέρδισε τις εντυπώσεις -και γλύτωσε παραλίγο την εσώρουχο-έκτακτη-ανάγκη.