CELEBRITY STYLE

5 φορές που η Kourtney Kardashian μας δίδαξε τι σημαίνει στιλ

Οι αδερφές Kardashian και οι μικρές Jenner έχουν επηρεάσει απίστευτα την ποπ κουλτούρα αλλά και τα trends, που κυριαρχούν στη μόδα τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι δουλεύουν φοβερά την εικόνα τους και ενσωματώνουν συνέχεια καινούρια στοιχεία (συχνά κλεμμένα από άλλες κουλτούρες, κάτι που τις έχει βγάλει στη σέντρα πολλές φορές) τους επιτρέπει να επαναπροσδιορίζουν συνέχεια το στιλ τους.

Η Kourtney ωστόσο έχει αποδείξει την αγάπη της στις πιο minimal και κλασσικές γραμμές, αλλά και την αδυναμία της στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Παρακάτω θα βρεις 5 από τα πιο χαρακτηριστικά της outfits, τα οποία μπορούν να σου δώσουν έμπνευση για να δημιουργήσεις εξίσου εντυπωσιακά looks.

#1 Το λευκό φόρεμα με τα χρυσά αξεσουάρ

Η Kourt φόρεσε ένα φαινομενικά αδιάφορο λευκό φόρεμα, το οποίο φρόντισε να αναδείξει με τα χρυσά σκουλαρίκια και τα διακριτικά κολιέ. Με τον πιο απλό τρόπο μεταμόρφωσε το πιο βαρετό look και το έκανε αυτόματα πιο σέξι και βραδινό.

#2 Το χρωματιστό τζιν με το graphic t-shirt

Μια κλασσική περίπτωση casual εμφάνισης, που έχει ωστόσο χαρακτήρα και τονίζει το σώμα της και την πιο fun πλευρά της.

#3 Το χρυσό κιμόνο με το τζιν

Μια από τις αγαπημένες της στιλιστικές επιλογές είναι ο συνδυασμός skinny jeans με crop tops. Στην προκειμένη περίπτωση έχει διαλέξει ένα εντυπωσιακό μακρύ, χρυσό κιμόνο και ένα bra top σε μπρονζέ απόχρωση ενώ έχει τονίσει το πρόσωπό της, τραβώντας απλά τα μαλλιά της σε αυστηρή κοτσίδα.

#4 Η παντελόνα και το bra top

Αυτή είναι η πιο επίσημη εκδοχή του προηγούμενου outfit. Εδώ η Kourt έχει διαλέξει μια εντυπωσιακή μακριά παντελόνα και την έχει συνδυάσει με ένα bra top που αναδεικνύει εξαιρετικά το στήθος της.

#5 To σκισμένο τζιν με το pyjama shirt

Πώς ένα casual look μεταμορφώνεται σε casual chic; Φοράς ένα ωραίο μεταξωτό pyjama shirt, κάνεις ένα μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις και μπουμ, είσαι έτοιμη!